Hoppa till innehåll
Vattenfall Services Nordic AB logotyp

Projektledare till Vattenfall Services!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av projektkoordinering inom infrastruktur och söker ditt nästa kliv i karriären? Vill du arbeta mot projekt inom energisektorn på ett marknadsledande bolag? Då är detta möjligheten för dig! Vattenfall Services behöver utöka teamet i norr och söker nu en projektledare till Kiruna! Här har du en viktig nyckelroll i projekten där du ansvarar för dess kvalitet, budget och tidsplan. Du arbetar tillsammans med ett kompetent team av kollegor inom ett bolag med stora möjligheter till karriär och kompetensutveckling. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten

Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Sverige har inlett en historisk omställning och står inför en omfattande elektrifiering av samhället. Detta innebär att projektverksamheten i Kiruna fortsätter växa och behöver därför utöka teamet med en projektledare. Här välkomnas du in i en familjär och sammansvetsad projektgrupp där du alltid kommer ha nära till dina kollegor och närmsta chef. Givetvis får du en introduktion i tjänsten där du tilldelas en personlig handledare och sätter upp en gemensam utvecklingsplan tillsammans med närmsta chef.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Arbetsuppgifter
Som projektledare på Vattenfall Services har du en varierad vardag där du blir en viktig pusselbit i projektens framdrift. Du kommer arbeta med underhållsprojekt för energi- och elanläggningar (0,4-400 kV). Du varvar mellan administration och att vara ute på fältbesök. Vidare för du även en nära dialog med kunder, samarbetspartners och kollegor. Utöver detta inkluderar rollen som projektledare även följande ansvarsområden:
  • Ansvara för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt
  • Sammanställa offerter och medverka i anbud
  • Upphandling av entreprenörer, tjänster och material
  • Ekonomisk och teknisk uppföljning vid analys av projekt
  • Säkerställa att våra marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs
  • Personalplanering och inköp
Du arbetar efter bekväma arbetstider mån-fre, 07-16 samt har tillgång till bil i tjänsten.

Vi söker dig som
  • Har en akademisk utbildning inom exempelvis elkraft, ekonomi, juridik eller liknande (alternativt har arbetslivserfarenhet som motsvarar detta)
  • Har erfarenhet av att arbeta med projekt alternativt samordnande arbete, exempelvis som projektkoordinator, platschef eller liknande
  • Innehar B-körkort
Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för att passa i rollen som projektledare på Vattenfall Services. Som person ser vi att du är initiativtagande, engagerad och har ett stort driv att utvecklas inom branschen. Du drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål och uppskattar en roll där du får arbeta resultatinriktat. Vidare tror vi att du är en affärsmässig och kommunikativ person med god relationsskapande förmåga.

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning inom energibranschen och/eller elkraft men det är inte ett krav för tjänsten. Det är även meriterande om du har erfarenhet av entreprenadjuridik, utbildning i BAS U/P, Arbete på väg och ESA

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

#Vattenfall #projektledning #elkraft

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på hanna.degerhall@pn.se
Vattenfall Services Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!