Hoppa till innehåll
Securitas Technology logotyp

Servicetekniker till Securitas Technology, Malmfälten!

Ansök nu
About the job
STANLEY Security är nu en del av Securitas under det nya varumärket Securitas Technology och står inför en spännande tillväxtresa. Tillsammans med Securitas satsar vi på regionMalmfälten där vi ser en tillväxt på både nya och befintliga kunder.

Nu söker vi därför en servicetekniker som vill vara med på resan. Hos oss får du arbeta med högsäkerhetslösningar, den nyaste teknologin och några av de mest spännande kunderna i branschen.

Vem söker vi?
Vi tror att du har erfarenhet från installation, service eller driftsättning av något säkerhetstekniskt system (brandlarm, inbrottslarm, passersystem, CCTV) och är redo att ta nästa steg in i en roll där du får ta stort ansvar. Låter det som dig? Tveka inte att söka denna roll där du blir del av ett högpresterande gäng med frihet under stort ansvar.

Vi tror att du känner igen dig i nedan:
  • Trivs i en självgående roll där du får ta ett helhetsansvar för leverans till kund.
  • Älskar problemlösning och motiveras av att leverera den allra bästa lösningen till kund.
  • God kommunikativ förmåga på svenska och engelska samt B-körkort.
Vi erbjuder dig?
  • Möjlighet till samarbete och kompetensutveckling med våra seniora tekniker i Norrbottensregionen.
  • En prestigelös kultur med fokus på samarbete - det finns alltid någon man kan ringa!
  • Lokala kollegor och samarbete med Securitas, delade lokaler och gemensamma affärer.
  • Möjligheten att lära dig ny teknik och att hela tiden utmana dig själv och andra teknikmässigt.
Hur söker jag?
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi hanterar ansökningar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För att bli anställd hos oss krävs svenskt medborgarskap, godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

Frågor om tjänsten besvaras av Rekryterande chef Martin Brorsson, martin.brorsson@securitas.com, och Rekryteringsspecialist Ida Häll, ida.hall@securitas.com.

Om foretaget
Vi bygger det bästa teamet i branschen
Hos Securitas Technology tror vi på att främja våra olikheter och skapa en miljö där allas åsikter välkomnas, uppskattas och representeras. Här får våra kollegor möjlighet att tänka stort, misslyckas och tänja på innovationens gränser. Som en ändamålsledd organisation strävar vi efter att göra skillnad varje dag - och vi letar efter de bästa och skarpaste medarbetarna för att gå med i vårt team
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hos Securitas Technology tror vi på att främja våra olikheter och skapa en miljö där allas åsikter välkomnas, uppskattas och representeras. Här får våra kollegor möjlighet att tänka stort, misslyckas och tänja på innovationens gränser. Som en ändamålsledd organisation strävar vi efter att göra skillnad varje dag – och vi letar efter de bästa och skarpaste medarbetarna för att gå med i vårt team

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare