Hoppa till innehåll
Ryds Bilglas logotyp

Platschef till Ryds Bilglas!

Publiceringsdatum
16 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Hanna Degerhäll
Email
Ansök nu
Är du en bilintresserad person som söker ditt nästa steg i karriären? Vill du bli en del av ett stort, väletablerat bolag där du erbjuds en flexibel och mångsidig vardag där du varvar praktiskt arbete med administration och kundkontakt? Just nu söker vi en operativ platsansvarig till Ryds Bilglas i Kiruna! En spännande möjlighet där du blir en viktig nyckelperson som har stort utrymme att påverka och vara med i utvecklingen av verksamheten. Missa inte denna chans, ansök redan idag då rekryteringsprocessen kommer vara kort.

Information om tjänsten
Med 150 verkstäder på närmare 90 orter runt om i Sverige är Ryds Bilglas den ledande aktören inom reparation och byte av bilglas. Under de senaste åren har Ryds Bilglas haft en explosionsartad framgång där verksamheten i Kiruna är en viktig pusselbit. Som platsansvarig kommer du ha en viktig nyckelroll på Ryds Bilglas i Kiruna, där du utvecklar verksamheten för fortsatt tillväxt och framgång. Givetvis kommer du få en gedigen introduktion för att komma in i rollen på bästa möjliga sätt.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord men du kommer bli direkt anställd hos Ryds Bilglas. Vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Du erbjuds
Som operativ platsansvarig på Ryds Bilglas har du en varierande och social vardag där du möter många olika människor. Du kommer i början arbeta självständigt men har alltid tillgång till nära stöttning av dina kollegor på andra orter, både nationellt och internationellt. Ryds Bilglas är ett väletablerat företag med enorm framåtanda, här ges du alla möjligheter till personlig utveckling och kan själv påverka din karriär. Du kommer till ett företag som tar initiativ inom branschen och är måna om att ha en stark gemenskap.

Utöver detta erbjuds du även:
  • Generösa förmåner, bland annat friskvårdsbidrag på 3000 kr
  • Goda karriärmöjligheter nationellt såväl som internationellt
  • En unik möjlighet att vara med och utveckla Ryds Bilglas i Kiruna
Arbetsuppgifter
Som platsansvarig på Ryds Bilglas har du ett övergripande ansvar över verkstaden samt säkerställer den dagliga driften. Du blir även en viktig del i att utveckla och driva verksamheten framåt utifrån uppsatta målbilder. Du är en god ambassadör gentemot kunderna och säkerställer företagets framgång i regionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att byta och reparera bilrutor samt att säkerställa kundnöjdheten i verkstaden. Du kommer även utföra visst administrativt arbete.

Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag 07-16 alternativt 08-17.

Vi söker dig som
Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen som platsansvarig bör du vara händigt lagd, kanske mekar du med skotrar på fritiden eller skruvar i bilar? Du är en social person som har en god förmåga att kommunicera med olika människor på ett lyhört och effektivt sätt. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och utför ditt arbete med kvalité samt kundnöjdhet i fokus.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet glasbyten/verkstadsarbete men det är inte ett krav för tjänsten. Krav för tjänsten är flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll
Ryds Bilglas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande Jobb