Hoppa till innehåll
Ragn-Sells logotyp

Bli miljöarbetare hos Ragn-sells – Gör skillnad varje dag!

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du kunna göra skillnad i ditt dagliga arbete? Söker du ett självgående arbete där du får arbeta under bekväma arbetstider? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi miljöarbetare till Ragn-Sells i Kiruna. Som medarbetare på Ragn-Sells blir du en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. Dessutom verkar Ragn-Sells inom en spännande framtidsbransch. Det här är tjänsten för dig som älskar ett självständigt ansvarsfullt arbete! Låter detta intressant? Urval sker löpande, se till att skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Ragn-Sells räkning miljöarbetare. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning, du kommer under de första 6 månaderna vara anställd via Professionals Nord. Därefter blir du fast anställd hos Ragn-Sells förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ragn-Sells önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till lisa.backstrom@pn.se.

Arbetsuppgifter

Hos Ragn-Sells erbjuds du en chans att göra skillnad i en framtidsbransch samt utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Som miljöarbetare hos Ragn-Sells kommer du hantera både farligt- och icke farligt avfall.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Mottagning, lastning och lossning av styckegodstransport
  • Vägning, etikettering, emballering av material
  • Rondering av containers ovan och under jord
Du kommer även arbeta med att organisera, sköta mottagningsrutiner samt utleveranser från anläggningen. Här krävs det att man planerar i god tid tillsammans med transportplanerare och mottagningsanläggningar för att flödet i verksamheten ska flyta på så bra som möjligt.

Tjänsten är på heltid och du arbetar under bekväma arbetstider mellan måndag - fredag, kl 06.00-15.00.

Vi söker dig som

För denna tjänst väger personlig lämplighet tyngre än tidigare erfarenhet. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Ragn-Sells. Som person är du ansvarstagande, självgående och initiativtagande. Vidare är du serviceinriktad och gillar att arbeta i samarbete med andra. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!

Krav för tjänsten är B-körkort.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lisa Bäckström (lisa.backstrom@pn.se)

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta lisa.backstrom@pn.se.

#Ragn-Sells #Miljöarbetare
Ragn-Sells logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!