Hoppa till innehåll
Mekonomen BilLivet Kiruna AB logotyp

Servicerådgivare till Mekonomen Kiruna

Letar du efter en trygg anställning i ett dynamiskt företag? Sök rollen som Servicerådgivare/ föreståndare hos Mekonomen i Kiruna!

Vill du ha en spännande och utvecklande karriär där du får jobba i ett litet glatt team som strävar efter att ge den bästa möjliga servicen till sina kunder? Vill du ha ett arbete där du har möjlighet att påverka din lön? Är du engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad? Om svaret är ja då är tjänsten som Servicerådgivare/föreståndare hos Mekonomen i Kiruna det perfekta valet för dig!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss får du en arbetsplats där alla är välkomna och där karriär kan göras på många olika sätt, både uppåt och på bredden. Något av det som utmärker oss som arbetsgivare är:
 • Trygghet. Vi är en del av den största koncernen i branschen och har ett starkt varumärke - något som dels ger stabilitet i vardagen, dels fler karriärmöjligheter.
 • Möjligheter för utveckling och ökat ansvar. Vi satsar på kompetensutveckling, utbildningsprogram och har en dedikerad utbildningsbudget för varje avdelning.
 • Löpande medarbetarundersökningar med aktiv uppföljning, samt dialog och avstämning mellan medarbetare och chef.
 • Ett aktivt miljö- och kvalitetsarbete inom hela organisationen med utgångspunkt ur FN Global Compacts principer om mänskliga rättigheter, miljö, arbetsmiljö och korruption.
Dina arbetsuppgifter
 • Ta emot och skapa bokningar
 • Planera dagens arbete
 • Komplettera/tidsätta arbetsorder
 • Kontakta kund vid tillkommande arbeten
 • Kontrollera materialtillgång vid tillkommande arbeten
 • Rapportera färdig bil till kund
 • Prissätta och redigera arbetsorder inför fakturering
 • Kundkontakt vid inlämning, under arbetets utförande samt vid utlämning av fordon till kund
 • Stötta verkstadschefen i den dagliga driften samt ha inblick i företagets ekonomi.
Värt att veta

Mekonomen Kiruna har nyligen flyttat till fräscha moderna lokaler i det nya industriområdet, nära Nya Centrum. Här finns utmärkta möjligheter att växa och ta din karriär till nästa nivå.

Vi tillämpar löpande urval så missa inte chansen att bli en del av vårt team. Ansök redan idag!

Våra förväntningar
 • God datorvana
 • Goda kunskaper i engelska
 • God svenska i tal och skrift
 • B-körkort
 • Serviceinriktad
Du behöver inte ha fordonsteknisk utbildning men vi ser gärna att du gillar bilar och därför kan en hel del av den anledningen. Du har ett genuint människointresse och gillar att arbeta i en utvecklande miljö där man ser möjligheter framför problem. Du lever med övertygelsen om att kunden alltid har rätt och strävar efter att överträffa kundens förväntningar.

Hos oss är det en självklarhet att man som kollegor hjälper varandra!

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Kathrine Jahnberg
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare