Vill du få möjligheten att jobba med allt inom svetsning? Är du noggrann och vill känna stolthet över din leverans? I så fall tycker vi att du ska fortsätta läsa, vi på LKAB Mekaniska söker nu svetsare till vår verkstad!

Att jobba hos oss: När du jobbar hos oss på LKAB Mekaniska får du en trygg och stabil arbetsgivare. Du får utveckla din yrkeskunskap i en organisation som vill se dig växa. Som medarbetare har möjlighet till utbildning och såväl teknisk som personlig utveckling. Vi arbetar inomhus i luftiga och ljusa lokaler och lägger stor vikt vid arbetsmiljön.

Dina arbetsuppgifter: Som svetsare hos oss erbjuds du stor variation och får göra allt inom svetsning. Du arbetar i huvudsak med svetsning vid olika reparationer och nytillverkning i vår verkstad, MCV, inne på LKAB:s område. Du arbetar inomhus i stora lokaler med god ordning. Du ingår i ett team med 20 erfarna och kompetenta medarbetare.

Din profil:
  • Du har gymnasieutbildning inriktning industri eller motsvarande erfarenhet.
  • Du kan läsa och förstå ritningar
  • Du har B-körkort
  • Talar och skriver svenska obehindrat

Det är en fördel att kunna svetsa MIG/MAG liksom TIG och MMA. OM någon eller några svetslicenser saknas kan du ta dessa hos oss.
 
Boende: Vi hjälper dig hitta boende i Kiruna vid behov.

För information: Sista ansökningsdag är tisdag 4:e april 2023. Vi tillämpar löpande urval. Tjänsten är förlagd på dagtid (skiftarbete kan förekomma). Stationeringsort är Kiruna. Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta Johanna Jönsson (johanna.jonsson@onepartnergroup.se, 076-818 65 79) eller Johan Söderlind (johan.soderlind@onepartnergroup.se, 076-767 77 67).

Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid via OnePartnerGroup eller LKAB Mekaniska.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 4 apr 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se