Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du jobba för ett ledande företag i Kiruna? Bli vår kunds nästa stjärntillskott och sök tjänsten idag!

Din framtid

Du ingår i en grupp som i huvudsak arbetar med service och underhåll av hydraulik & smörjutrustningar, samt tillbehör och komponentförsäljning. Utöver detta jobbar du med kontroller och inspektioner. I arbetet ingår även reparationer av ingående komponenter. Som servicetekniker samarbetar du löpande med våra kunder och övriga funktioner i bolaget. Rollen är bred och du är en viktig nyckel i vår verksamhet för att resurser och kompetens ska samordnas på bästa sätt. Du kommer att ges en stor grad av förtroende och ansvar.

Beslutsvägarna inom bolaget är korta och vi strävar efter att tillsammans nå målen och månar om varandra. Hos oss får du en prestigelös och familjär miljö där initiativ och eget ansvar uppmuntras.

Siten består av butik och lager samt egen verkstad som du utgår från men stor del av teamets arbete utförs ute hos kund.

Hos vår kund har du möjlighet till vidareutveckling, utbildning i ditt område!

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen som servicetekniker bör du tycka om problemlösning och nya utmaningar, du bör även kunna jobba självständigt. Då du kommer att samarbeta tätt inpå kunder och kollegor ser vi gärna att du har en god samarbets- och initiativförmåga. Vidare kräver arbetet flexibilitet då omprioritering av arbetsuppgifter är vanligt förekommande.

Erfarenheter och kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning med inriktning mot industri eller motsvarande erfarenhet och kunskap.
  • Kännedom inom El eller VVS samt dokumenterad erfarenhet från reparation och underhåll av fasta anläggningar är meriterande.
  • Körkort klass B är ett krav.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du söker tjänsten med CV och personligt brev där du kort förklarar varför du passar för tjänsten.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare