Hoppa till innehåll
GMKAB logotyp

Redovisningsekonom till GMKAB Kiruna

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Redovisningsekonom till GMKAB Kiruna

Vår ekonom kommer efter 25 år hos oss gå i pension under detta år och vi söker nu en lämplig ersättare. Vi söker dig som är driven och engagerad till vårt kontor i Kiruna.

Vill du ha möjlighet att utvecklas i din roll och har praktisk erfarenhet av att jobba med redovisning så är det kanske dig vi söker?

Om tjänsten:

Som Redovisningsekonom innefattar dina arbetsuppgifter löpande redovisning, fakturering, momsredovisning, periodbokslut, löner samt förberedande bokslut.

Om dig:

Du har utbildning inom grundläggande ekonomi och bokföring.
Som person är du stresstålig, självständig och sätter stor vikt vid att kunna leverera. Då arbetet innebär mycket kontakter internt och externt så är det viktigt att skapa goda relationer med kollegor och kunder. Du som person är trevlig och är serviceinriktad. Med rätt inställning och rätt ambition ser vi stora möjligheter för dig som söker att kunna utvecklas på denna arbetsplats.

Meriterande är:

Har arbetat på redovisning eller revisionsbyrå med några års praktik.

Har arbetat på ekonomiavdelning på mindre företag med ovanstående arbetsuppgifter.

Har kunskaper inom Excel och erfarenhet av programvaror såsom Fortnox eller motsvarande.

Om GMKAB:

GMKAB ingår i GMK Koncernen där vi är totalt 4st industriföretag. Koncernen är ett privatägt familjeföretag sedan 1987. Vi har ett nära samarbete inom våra koncernbolag och erbjuder en stor gemenskap.

Förmåner vi erbjuder till våra medarbetare:

Resultatbaserat bonussystem.

Friskvårdsbidrag.

Förmånscykel.

GMKAB har även ett eget fullutrustat gym i sin anläggning.

Kontakt:

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kenth Mukka via kenth.mukka@gmkab.com eller 070-202 92 40.

Så söker du:

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till kenth.mukka@gmkab.com

www.gmkab.com

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.
GMKAB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 mars 2024 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GMKAB specialisten med över 35års erfarenhet på ytbehandling, korrosion och slitageskydd för tung processindustri i Norr- och Västerbotten.

De huvudsakliga produktionsområdena är blästring, lackering samt slitagebeläggningar i gummi, keramik, polyuretan, polyurea och slitstål. Vi har möjlighet att ytbehandla stora objekt och kan varmvulka upp till 3 m i diameter och 6 m i längd. I våra moderna lokaler i Kiruna finns kapacitet att utföra såväl långa som korta serier med snabba omställningstider.

GMKAB representerar världsledande FLSmidth Krebs millMAX ™ teknologi i Sverige och är en återförsäljare av hela deras sortiment av pumpar, ventiler och cykloner. Vi har ett samarbete för försäljning av Loctech´s mekaniska tätningar i Sverige och har därmed produkterna och kompetensen att erbjuda ett helhetsåtagande inom pumpservice. Genom partnerskapet "Nordisk partner" med Teknikum kan vi som generalagent erbjuda deras högkvalitativa industriella slangar och gummiprodukter till industrikunder i hela Sverige. Våra egna bandskrapor med lokal tillverkning, kan snabbt och kostnadseffektivt anpassas till er verksamhet.

Mer info finns på www.gmkab.com