Hoppa till innehåll

Sliptekniker Bergborrverktyg, Kiruna

Job description:

Sliptekniker, Kiruna
Trivs du med att hålla en hög servicenivå och att arbeta självständigt? Har du kunden i fokus och sätter högt värde på att utveckla viktiga affärer och kundrelationer? - Då kan denna tjänst vara något för dig!

Epiroc söker just nu 5 st sliptekniker till vår serviceorganisation i Kiruna.

Uppdragsbeskrivning
Som sliptekniker arbetar du framförallt med slipning av bergborrverktyg som används vid gruvdrift. Moment som kan ingå är, besiktning, mätning, blästring, kokning och slipning, för att till bästa förmåga återställa borrkronor och andra verktyg till ursprungsskick. Ditt arbete blir en avgörande del i gruvans borrverksamhet för att hålla effektiviteten uppe och minskar slitage på borriggar i drift, vilket i sin tur minskar verksamhetens totala miljöpåverkan.

I rollen ingår även att läsa av och underhålla lagerstatus, göra beställningar och dokumentera det arbetet du utför. Du kommer att ha ett tätt sammarbete med våra kunder på plats i gruvan.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är självgående och självmotiverad med ett stort tekniskt intresse och som trivs med arbete under jord. Tidigare arbete med borrstål eller bergborrmaskiner och dess applikationer ser vi som meriterande och har du en teknisk högskoleutbildning är detta ett plus.

Du är organiserad och strukturerad, har både viljan och kapaciteten att nå uppsatta resultat och tar ansvar för den totala affärsprocessen. Du trivs med tydliga ramar och uppskattar stabilitet i ditt arbete. Du bär med dig en yrkesstolthet och ser din tekniska skicklighet som en konstform och det är viktigt för dig att leverera högkvalitativa resultat. Du ser möjligheter snarare än problem och arbetar noggrant och proaktivt. Du tar gärna egna initiativ och har lätt för att prata med kunder, kollegor och externa intressenter.

Rollen kräver att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och att du har erfarenhet av Officepaketet samt kalkylprogram. B-körkort är även ett krav.

Placering och övrigt
Du kommer att tillhöra vårt servicecenter i Kiruna, med placering i underjordsgruvans slipverkstad. Arbetet är förlagt på antingen dagtid eller skiftgång, med tillträde redan 8 januari.

Vilka vi är och vad vi erbjuder
Epiroc Sweden AB är Epirocs svenska sälj- och serviceföretag, och vi ansvarar för marknadsföring och försäljning av våra produkter för gruv- och stenbrott samt levererar service och andra eftermarknadsprodukter till våra kunder i Sverige. Våra verkstäder finns över hela Sverige, från Göteborg i söder till Kiruna i norr. Läs mer på www.epiroc.com/sv-se/epiroc-sverige.

Med en stark satsning på medarbetarutveckling och en framgångsrik track record är Epiroc det perfekta valet för dig som söker en innovatit och branschledande företag. Oavsett om du är i början av din karriär eller letar efter en förändring, erbjuder Epiroc en stödjande och dynamisk arbetsmiljö som främjar tillväxt och framgång.

Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Ansökan
För att ansöka, skicka in din CV och ett personligt brev där du belyser din relevanta erfarenhet och hur den passar in på den här rollen senast den 30 november 2023.
Vi granskar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte kan hantera ansökningar som skickas via e-post.

För frågor om positionen, kontakta rekryterande chef, Joakim Kemi, Business Development Manager RDD Sweden, 070-218 03 58, Joakim.kemi@epiroc.com eller rekryteringsspecialist Sunna Sveinsdóttir, sunna.sveinsdottir@epiroc.com.
Epiroc logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Askersund
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Gällivare
Industri & Anläggning
Företagslogga
Luleå
Industri & Anläggning
Företagslogga
Luleå
Industri & Anläggning
Företagslogga