Hoppa till innehåll
Caverion Sverige AB logotyp

Säkerhetstekniker, Caverion – Malmfälten

Publiceringsdatum
30 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Carl-Johan Bratthall
Email
Telefon
Ansök nu
Caverion bygger för framtiden, därför vill vi bli fler!

Just nu söker vi ansvarsfulla samt serviceinriktade säkerhets- och brandlarmstekniker till Malmfälten. Caverion har lång erfarenhet och bred kompetens inom säkerhetsområdet samt teknikdiscipliner såsom ventilation, el, kyla och VS. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete.

Arbetsuppgifter
Som tekniker i vårt gäng arbetar du med driftsättning, service och underhåll av säkerhetssystem vilket innefattar passagekontroll, inbrottslarm, kameraövervakning och brandlarm. Medhjälp till kalkyl, projektering och teleregistrering kan vara aktuellt. I arbetsrollen ingår även avtalsservice och systematisk avprovning av säkerhetsanläggningar. För att arbeta som tekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område. Hos oss bedriver du ett självständigt och engagerande arbete vilket ger dig ett stort kontaktnät både internt och externt.

Din bakgrund
 • El/tele teknisk utbildning
 • Grundläggande kunskaper inom IT-system
 • Vana att arbeta med dagliga kundkontakter
 • Självgående och van att arbeta under eget ansvar
 • God förmåga i svenska i tal och skrift
 • B-körkort
Övriga meriter:
 • Erfarenhet av säkerhetsinstallationer
 • Kunskaper inom relevanta regelverk, SBF 110:8 och SSF 130:9
 • Kunskaper inom IT, nätverk, server & databashantering
 • Kunskaper inom teleregistrering, Autocad och Elkoda
 • Goda kunskaper inom Officepaketet
 • Goda kunskaper i engelska
 • Kännedom eller erfarenhet av överordnade system
Då vi arbetar med säkerhetslösningar till våra kunder kommer ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen vara ett villkor för anställning.

Kort om Caverion - Building performance
När du jobbar på Caverion växer du med oss, vi är redan i dag en av de största aktörerna i Norr- och Västerbotten och har ambitionen att fortsätta växa. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper får du också nya möjligheter.

Vi uppmuntrar våra medarbetare att låta lärande vara en del av jobbet, att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av sina kunskaper. Som anställd får du dessutom utbildningar och certifieringar som krävs för at du ska kunna utföra dina dagliga uppgifter.

Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Hos oss blir du en del av vårt stora nätverk rörande alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetare och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Carl-Johan Bratthall, tel. 070-230 15 39 mail carl-johan.bratthall@caverion.com alt. servicechef Mats Norlund tel. 073-0230760, mats.norlund1@caverion.com.

OBS: Urval sker löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail i enlighet av GDPR.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att få välkomna dig till Secured by Caverion!
Caverion Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 jan. 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu