Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Hydrauliktekniker till LKAB Mekaniska

Ansök nu

Har du erfarenhet av hydraulik och drivs av att arbeta i en bred roll med många kontaktytor? LKAB Mekaniska har en spännande framtid framför sig då det pågår en omfattande omställning i norra Sverige för framtidens gruvindustri med fokus på hållbarhet!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos LKAB Mekaniska.

Om företaget

LKAB Mekaniska är ett helägt dotterbolag till LKAB och vi finns i Kiruna och Malmberget. De spelar en viktig roll i LKAB:s tekniska och produktiva tillväxt och har gett dem kunder bland såväl lokala verkstads- och entreprenadföretag som större internationella företag.

LKAB Mekaniska är en av Norrbottens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning och de befinner sig mitt i en stark tillväxtfas. De har maskiner, lokaler och kompetens för att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. De arbetar även med helhetsprojekt där de är delaktiga från projektering till fullskalig leverans av kompletta lösningar. De finns på två verkstäder i Kiruna med ungefär 140 medarbetare och en omsättning på cirka 330 MSEK.

Arbetsuppgifter

Som hydrauliktekniker verkar du som ett teknik- och kompetensstöd inom hydraulik. Uppdraget för arbetsplatsen är att leverera en god tillgänglighet gällande hydraulikanläggningar till LKAB:s anläggningar. Du ingår i ett team med åtta kollegor med kompetens inom främst mekanik. Målet är att du ska kunna anta en utbildande roll där du instruerar och bidrar till att höja kompetensen hos mekanikerna. Du arbetar för att stödja och leda gruppen vid avancerad felsökning, analysering och utredning vid problem. Vidare ansvarar du för att utveckla underhållsplaner och kompetens internt.

Du har en bred roll med många kontaktytor både internt och tillsammans med kunder samt leverantörer. Som hydrauliktekniker bedrivs arbetet både ute på fält och i verkstaden. Tjänsten innebär förmånlig skiftgång: Förmiddag, förmiddag + helg, ledigvecka.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Avancerad felsökning, analysering och utredning
* Utveckla underhållsplaner
* Verka som kompetensstöd inom hydraulik
* Kontakt med både kunder och leverantörer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasieutbildning med inriktning industri eller liknande
* Kunskap inom hydraulik, pneumatik och smörjning
* B-körkort

Som hydrauliktekniker har du många kontaktytor och därför ställs höga krav på kommunikativ förmåga och ett lösningsorienterat tänk för att driva dina arbetsuppgifter framåt. Du är flexibel och kan planera om utifrån behov och tar initiativ till dialog med andra då du inte kommer framåt i ditt arbete. För att lyckas i rollen har du ett tekniskt intresse och uppskattar att arbeta med andra samt bidra till kompetensutveckling inom teamet. Här är rollen för dig som trivs att jobba operativt med hydraulik men vill ta nästa kliv i karriären och utmanas i en mer ledande position.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Kiruna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare