Hoppa till innehåll
Bilbolaget Nord, Servicemarknad, Kiruna logotyp

Bilbolaget i Kiruna söker PST Coach

Ansök nu
Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Bilbolaget i Kiruna söker verkstadscoach till vår personbilsverkstad!

Som verkstadscoach leder du och coachar en grupp personliga servicetekniker. Ditt uppdrag är att arbetsleda, stötta och utveckla serviceteknikerna samt se till att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar utan problem och efter uppsatta mål. För att återkoppla, ge information och planera dagens verksamhet effektivt håller du dagliga möten med din personal. I arbetet ingår också en del administration samt att viss butiksarbete kan förekomma. Du rapporterar till Servicemarknadschef.

Vi söker dig som:
  • Är initiativrik, positiv och ordningsam
  • Lockas av utmaningar.
  • Har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll är meriterande.
Att du dessutom är självständig och har god datorvana ser vi som en självklarhet. Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för er del av vårt kvalitetstänkande, nöjda kunder är det bästa vi vet.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Vad kan vi på Bilbolaget erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en trygg och stabil arbetsgivare med lång historia inom en stor men ändå familjär koncern. På Bilbolaget i Kiruna arbetar du tillsammans med trevliga kollegor inom verkstad, skadeverkstad, servicecenter och bilförsäljning. Hos oss får du löpande utbildning för att du ska få möjlighet till vidareutveckling samt för att säkerställa att vi tillsammans erbjuder service av högsta kvalité till våra kunder.

Vi som arbetar inom koncernen Persson Invest är andelsägare i vinstandelsstiftelsen "Årsringen" och även i personalstiftelsen som äger en nyproducerad lägenhet i Åre och en stuga i Hemavan. Utöver detta har vi självklart tjänstepension, personalvårdsförmåner och rabatter hos våra egna bolag. Bli en av oss du också!

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så ansöka redan idag! Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Krister Kuoppa, Servicemarknadschef som du når på telefonnummer 0980-398429.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare