Hoppa till innehåll

Office söker en IT-tekniker till Kiruna/Gällivare!

Har du ett intresse av IT och vill ta dig an nya utmaningar? Office söker nu en nyfiken och strukturerad IT-tekniker till sitt team i Kiruna/Gällivare. I denna roll har du möjligheten att arbeta med frihet under ansvar samt att utvecklas både personligen och i din yrkesroll. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!Om tjänsten

Office finns idag på 20 orter runtom i Sverige och har 30 års erfarenhet av branschen. Med sina 100 medarbetare tar dem ansvar för sina kunders IT-miljöer och säkerhet genom att leverera IT-lösningar till huvudsakligen små och mellanstora företag. I rollen som IT-tekniker tar du ansvar för att hantera och optimera Office kunders IT-miljöer. Det innebär att du planerar och implementerar IT-lösningar, genomför installationer och övervakar systemens prestanda i deras driftmiljö. Du fungerar också som en teknisk rådgivare och stöd för Office kunder när det gäller deras IT-behov. I Gällivare/Kiruna har Office en bred kundbas vilket gör att dina arbetsdagar blir varierade och fulla av utmaningar. Resor i länet kan förekomma.

Du erbjuds

 • Möjligheten att ständigt växa och utvecklas.
 • En självständig roll där du är ansvarig för att planera och genomföra arbetsuppgifterna.
 • Tillgång till egen servicebil och flexibiliteten att utgå från antigen Kiruna eller Gällivare.


Arbetsuppgifter
 • Du blir en del av Leveransteamet men kommer arbeta med kollegor inom sälj och servicedesk där målet är att leverera tjänster av hög kvalitet till kunderna.
 • Som IT-tekniker kommer du ansvara för hela eller delar av kunders IT-miljö. Detta genom att rådgiva, projektera lösningar, göra installationer, felsöka och övervaka funktionerna genom Office driftmiljö.
 • I rollen kommer du sätta dig in i kundernas verksamhet och skapa en förståelse ur ett IT-perspektiv. På så vis kommer du kunna ge teknisk stöd och bidra till kundens utveckling inom IT och Microsoft 365.


Kvalifikationer
 • Har en avslutad gymnasieexamen, det är meriterande om inriktningen är mot IT, el eller teknik. Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.
 • Är praktiskt lagd och har fallenhet för hantering av teknik och IT.
 • Har B-körkort.
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska då bägge språken används dagligen i arbetet.

Det är meriterande om du har

 • Goda kunskaper i Microsoft 365 och Microsofts operativsystem, både klient och server.
 • Goda kunskaper inom nätverks design, routing firewall och likande.
 • Är duktig på metodisk och analytisk felsökning och felavhjälpning.
 • Om du bor i eller har någon anknytning till någon av städerna.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Du är relationsskapande i din dialog med kunder och kollegor. Du har en start vilja att utvecklas där du är nyfiken på det du inte kan. Du är driven och ser till att ditt arbete går framåt genom att planera, ta ansvar och egna initiativ. Efter din introduktion är målet att du arbetar självgående.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 jan. 2024 (45 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare