Proffssäljare Kiruna

Proffssäljare Kiruna

Vi söker nu en driven Proffssäljare till vår anläggning i Kiruna

Vi söker nu en affärsdriven proffssäljare som förstår värdet i goda kundrelationer. Det går bra för oss på marknaden, vi är inne i en positiv utveckling och vi jobbar i ett glatt gäng där vi vill tillvara på allas kompetenser. Hos oss är beslutsvägarna korta och vi kan erbjuda en arbetsplats med drivna, kunniga medarbetare i ett geniunt norrländskt bolag som vill framåt.

Dina huvudsakliga uppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som proffssäljare är att göra offerter, ordrar och beställningar till våra proffskunder. Du ska säkerställa leveranser och hjälpa byggaren vidare i sina projekt. Du är en viktig länk i bygget och vi vill att du alltid ser till att vi är en samarbetspartner som våra kunder kan lita på.

Den vi söker

Eftersom du ska kunna sätta dig in i proffskundens projekt är det meriterande om du är byggkunnig och har erfarenhet av branschen. Du är målinriktad, lösningsfokuserad och ska också kunna vara proaktiv i din försäljning.

Du kommer till ett drivet team och det är viktigt att du ska kunna vara flexibel i dina arbetsuppgifter och vara en lagspelare i alla lägen.

Det är också viktigt att du lever upp till våra värderingar som genomsyrar vår verksamhet, vårt värdeord sammanfattas "ENKELT". Det innebär att vi strävar efter att vara effektiva, nytänkande, kompetenta, engagerade, lagspelare och trovärdiga.Rollen omfattar en heltidstjänst tillsvidare, med start våren 2020.

För med information om bolaget och verksamheten se: www.xlbygg.se/kiruna
Mer info
Kontaktperson Niclas Svedentorp
Telefon 010-150 63 11
Email Mejla Niclas Svedentorp
Område Kiruna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.xlbygg.se/kiruna
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

XL-BYGG Kiruna är en del av XL-BYGG Stenvalls

XL-BYGG Stenvalls med sina moderna anläggningar i Norr- och Västerbotten ingår i koncernen Stenvalls Trä som är ett familjeägt företag från Norrbotten. Tillsammans med över 70 andra bygghandlare i Sverige ingår XL-BYGG Stenvalls i XL-BYGG AB som är en rikstäckande grupp välsorterade, enskilda företag inom byggfackhandeln. Det gör att XL-BYGG Stenvalls kan ta tillvara på fördelarna med att ingå i en stor kedja och samtidigt behålla den småskalighet, lokala anpassning och norrländska förankring som genomsyrar verksamheten.