Butikssäljare Kiruna

Butikssäljare Kiruna

Vi behöver dig som brinner för försäljning, du som verkligen gillar att göra affärer, du som motiveras av att jobba med en hög grad av flexibilitet mot tydligt uppsatta mål.

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 84 länder och har drygt 77 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Vi erbjuder dig

Ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Som säljare erbjuder vi dig Sälj- och Produktutbildningar kontinuerligt. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt, en arbetsplats bland duktiga kollegor, en marknadsmässig lön, kompetensutveckling och att vara en del i ett starkt team mot en ständig utveckling.

Om tjänsten

I våra butiker är vi två anställda som tillsammans driver och utvecklar butiken med allt som dagligen skall göras. Arbetsuppgifterna är omväxlande. För att lyckas som butikssäljare behöver du ha kunskaper om verktyg, maskiner, fästmaterial och liknande. Några viktiga arbetsuppgifter;
  • Försäljning över disk och per telefon
  • Beställer och godsmottar artiklar till butiken
  • Du är uppdaterad på aktuella kampanjer och exponerar varorna i butiken
  • Genomför inventeringar enligt inventeringsplanen.
  • Ger telefonsupport till kunder och säljare och du servar säljare med varuprover.
  • Genomföra säljbesök hos företag i närområdet
  • Aktivt jobba för att samarbetet med fältet stärks och utvecklas kontinuerligt
  • Aktivt delta i förberedelser och genomförande av butiksevent
Din profil

Dina personliga egenskaper är oerhört viktiga för oss och något som vi kommer att ta stor hänsyn till. Vi ser gärna att du har tidigare Butikserfarenhet, är resultatinriktad och du kan arbeta mot satta mål. Du är ansvarsfull, hungrig, ambitiös, orädd och driven. Du är professionell i din framtoning, har ett affärsintresse, bygger långsiktiga relationer och älskar att bearbeta och utveckla kunder.

Din datorvana är självklart god och du behärskar svenska och engelska i tal o skrift. Dina vänner skulle beskriva dig som social, glad, vältalig och kommunikativ oberoende av sammanhang.

Placeringsort: Kiruna

Välkommen med din ansökan till oss senast 15 april 2019. (Vi tillämpar löpande urval)

Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Peter Andersson, 070-374 10 94.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 15 apr (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.