Montörer / Svetsare

Montörer / Svetsare

Vi söker montörer/svetsare som vill vara med och utveckla och utvecklas vid vår Avd. i Kiruna, Vi arbetar med Kvalitet, Milö och Arbertsmiljö i fokus vilket innebär att vi vill bli lite bättre varje dag genom att se avvikelser och hantera dem med ständiga förbättringar. Vi arbetar i små självgående arbetslag ute i våra kunders verksamheter både inom projekt och löpande underhåll vilket betyder att ni även kommer ha viss kundkontakt.

På verkstan jobbar vi tätt med konstruktion för att alltid leverera den bästa lösningen till våra uppdragsgivare.

Dina kvalifikationer
Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet inom området från skola och eller arbetslivet, Det är meriterande om du har erfarenhet inom maskin installation eller innehar svets licens.

Du är social och driven i ditt dagliga arbete,är en engagerad, ärlig och nytänkande lagspelare.

Övrig information
Stationeringsort: Kiruna
Befattningen kräver B-körkort.

Välkommen med din ansökan

För mer information om tjänsten kontakta:
Kristian Stålnacke 0703238420
kristian@vinab.se
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 apr 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vinab är ett norrbottniskt framtidsföretag i en expansiv fas, med våra 110 anställda finns vi representerade på fyra orter, Luleå, Gällivare, Överkalix och sedan ett år tillbaka även i Kiruna. Vi är ett medelstort företag som behållit den familjära känslan hos ett småföretag. Vi strävar hela tiden mot att bli lite Bättre, Nu har LKAB givit oss förtroendet som en av deras framtida samarbetes partners med ett ramavtal som sträcker sig över samtliga verksamhetsorter. Det betyder att vi nu behöver utöka vår personalstyrka i Kiruna, vi är idag ett litet drivet gäng med mångårig erfarenhet från gruvbranschen och vår verksamhet sträcker sig från fronten i gruva genom förädlingen till hamnen i Luleå,

Vi arbetar främst inom den tunga industrin med tillverkning, montage, underhåll, industrirör och projekt. Men även lagermontage och service/underhåll av roterande drifter och öppna växlar förekommer.

Vi ska i samarbete med kunder och beställare konstruera, tillverka och montera produkter med högsta kvalitet till rätt pris , leveranser i rätt tid.