Projektledare - Vattenfall Services, Kiruna

Projektledare - Vattenfall Services, Kiruna

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi rekryterar nu en projektledare till Kiruna
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Våra verksamhetsområden är byggnation, underhåll och konsulttjänster.

Som projektledare i Kiruna leder och planerar du projekt inom framförallt eldistribution och industri. Arbetet är ansvarsfullt och självständigt, samtidigt som det kräver stort fokus på samarbete och kommunikation. Resor i tjänsten kommer att ingå.

Exempel på ansvar/arbetsuppgifter:
  • Ansvar för projektets planering, genomförande och ekonomi
  • Inköp och beställning av entreprenörer, tjänster och material
  • Vara vår representant på byggmöten och i förhandlingar
  • Ekonomisk och teknisk uppföljning
  • Säkerställa att Vattenfalls marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs.

Dina kvalifikationer som projektledare

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva projekt inom exempelvis industri-, underhålls-, och/eller byggbranschen. Det är meriterande om du arbetat med projekt inom eldistribution.

Du har utbildning inom teknik (till exempel elkraft/energi, bygg eller maskin) och/eller ekonomi, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Utbildning inom entreprenadjuridik, EBR, ESA och projektledning kan vara meriterande.

Som projektledare är du mål- och resultatinriktad med sinne för affärer. Ditt arbetssätt kännetecknas av nära samarbete med kunder och medarbetare, struktur, förmåga att prioritera och agera utifrån riktlinjer med stort fokus på säkerhet. Du talar och skriver både svenska och engelska. Körkort B och god datorvana är ett krav.

Placeringsort
Kiruna

Ansökan
Ansök via vår annons på Vattenfalls karriärsidor senast den 26 september, 2021. Har du frågor om din ansökan eller ansökningsportalen, kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164. För information om tjänsten kontakta gärna rekryterande chef Tomas Lindblom, 070-315 95 33.

Fackliga representanter
Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 26 september!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/

Linkedin - Vattenfall Services Nordic AB

Instagram - vattenfallservices
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (3 dagar kvar)