Drifttekniker Värmeverket

Drifttekniker Värmeverket

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du tillsammans med en kollega då skiften är dubbelbemannad, arbeta med optimering av våra produktionsanläggningar. Det ingår även att starta och stoppa pannor, turbinen och övriga hjälpsystem. Du arbetar med att leverera fjärrvärme till våra kunder och arbetet består bl.a av tillsyn såsom rondering avhjälpande samt förebyggande underhåll. Arbetet innebär kontinuerlig femskift med natt, em, fm och ledigveckor däremellan,

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en tycker om att samarbeta och som har en god kommunikations-förmåga. Du ska vara en problemlösare och kunna lösa de uppgifter som dyker upp vilket innebär att du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Eftersom vi jobbar utifrån en värdegrund ser vi också att du tycker om att ta ansvar, är effektiv och innehar ett stort engagemang och förståelse för miljö, teknik och ekonomi.

Det är meriterande om du är certifierad pannoperatör enligt AFS 2017:3 - användning och kontroll av trycksatta anordningar.

Vänta inte med din ansökan för vi kör intervjuer löpande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2020-09-06

Referensnummer: A918576 - Kopia

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson

Conny Furvall
Driftschef
0980-755 86
0703908958
conny.furvall@tvab.kiruna.se

Facklig företrädare

Therese Alsterdal
Drifttekniker
Therese.Alsterdal@tvab.kiruna.se

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse, alla våra tjänster föregås av en provanställning

Tekniska Verken har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor.
Mer info
Kontaktperson Conny Furvall
Telefon 0980-755 86
Område Kiruna
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tekniskaverken.se/
Sista ansökningsdag 22 aug 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som ansvarar för renhållning, deponier, fjärrvärme, vägar, avlopp, parker, fritidsanläggningar och dricksvatten i Kiruna kommun. Vi leder och utvecklar arbetet inom energi, miljö, samhällsservice och teknisk infrastruktur. Vi levererar vardagsnytta till kommunens medborgare och jobbar ständigt för ett attraktivt Kiruna. Långsiktigt, smart och hållbart.