Semestervikarie C-chaufför och Maskinförare

Semestervikarie C-chaufför och Maskinförare

Arbetsuppgifter

Inför sommaren 2020 söker vi chaufförer och maskinförare till våra verksamheter inom renhållningen och avfallsanläggningen. Som chaufför innebär arbetet att köra sid- och baktömmande fordon med bl.a. hämtning och tömning av hushålls- och matavfall inom Kiruna kommun. Underhåll och skötsel av fordonet. Körlistor och rapportering i EDP Mobile. Arbetet kräver lägst körkort C samt YKB. Som maskinförare hanterar du avfall på Kiruna avfallsanläggning med både last- och grävmaskin. Arbetet kräver tidigare erfarenhet av maskinförararbete.

Kvalifikationer

Till jobbet som chaufför krävs C-kort samt YKB och till jobbet som maskinförare krävs tidigare erfarenhet som maskinförare.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2020-03-01

Referensnummer: A925591

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3

Kontakt

Kontaktperson

Roger Ahlqvist
Enhetschef
0980-708 04
roger.ahlqvist@tvab.kiruna.se

Jörgen Wallmark
Driftschef
0980-75519
jorgen.wallmark@tvab.kiruna.se

Facklig företrädare

Jörgen Mukka
Chaufför
0980-70482
jorgen.mukka@tvab.kiruna.se

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse, alla våra tjänster föregås av en provanställning

Tekniska Verken har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor.
Mer info
Kontaktperson Roger Ahlqvist
Telefon 0980-708 04
Område Kiruna
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.tekniskaverkenikiruna.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken!

Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, skidspår preparerade och att vi har gott vatten i kranarna. Vi ser till att ungdomar har fotbollsplaner att spela på och att de minsta har säkra lekplatser. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga sommarkvällar. Vi finns i fjällvärlden, skogarna och längs orörda älvar. Vår drivkraft är en hållbar och ansvarsfull utveckling inom samhällsservice och miljö.