Vi söker en ordermottagare på heltid till Kiruna!

Vi söker en ordermottagare på heltid till Kiruna!

Är du duktig på att leverera service? Har du tidigare erfarenhet av tunga fordon? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Wist last och buss AB är Nordens största fristående återförsäljare av lastbilar och bussar. De är nu i behov av att förstärka teamet i Kiruna. I Kiruna bedriver dom utöver försäljning även verkstad. Vi söker nu en person som är redo att börja arbeta omgående. Tjänsten är på heltid, vardagar 07.00-16.00. Arbetsuppgifterna består av kundmottagning, du upprättar arbetsordrar, sammanställer fakturaunderlag och fakturerar. Eftersom du kommer att upprätta arbetsordrar är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av tunga fordon. Variebler som kartläggs vid upprättande om order är regnummer, kontakperson och status på fordonet. Du planerar arbetet, kontrollerar reservdelslagret och beställer delar som saknas. Sedan fördelar du arbetet på företagets mekaniker. Efter utförd reparation kontrollerar du och kvalitetssäkrar arbetet. Du utlämnar färdig bil till kund. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Detta söker vi:

Som person är du positiv och framåt. Du är duktig på kundbemötande och skicklig på att konvertela verbal information till text. Du är van att administrera i olika datorsystem. Du är strukturerad i ditt arbete och duktig på att planera och prioritera arbetsuppgifter. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting ansvarar för inflöde av kandidater, urval och intervjuer. Men du blir direkt anställd av WistLast. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson på therese.isaksson@studentconsulting.com.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Administration, Assistent, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com