Servicetekniker i Kiruna/Gällivare

Servicetekniker i Kiruna/Gällivare

Vi söker nu för Office räkning en servicetekniker i Kiruna/Gällivare med stort teknikintresse. Vill du arbeta på en arbetsplats där problemlösning står i fokus är detta jobbet för dig. Passa på att skicka in en ansökan redan idag!

Information om uppdraget:

Office arbetar med att bedriva uthyrning, försäljning och service av maskiner och utrustning, IT-tjänster samt telefonitjänster för kontor. Office framgång beror på företagets förmåga att skapa värde av digitalisering, genom att förstå kundernas behov, krav, önskemål och förväntningar. Office levererar IT-lösningar som förbättrar våra kunders effektivitet och lönsamhet. På Office vill vi som företag genom aktivt och synligt engagemang från varje medarbetare och ledare bibehålla och utveckla en kultur som skapar värde för våra kunder. Företaget har en stark tro på att uthålligt förbättringsarbete leder till nöjdare kunder, ökad produktivitet, bättre miljö och varaktig lönsamhet. Vi strävar efter att organisationens arbetsklimat bidrar till lärande, kreativitet och nya idéer.

När du arbetar på Office erbjuds du som anställd ett arbete i en utvecklande och lärande arbetsklimat. Att du får säkra din kompetens på en trygg och rolig arbetsplats värderas högt. Du kommer i arbetsrollen att vara företagets ansikte utåt när du arbetar ute hos kund och får kontinuerligt föra en dialog med företagets kunder. Därmed erbjuder arbetsrollen välbalanserad mix i både det sociala och det tekniska.

Som servicetekniker kommer du på plats hos Office kunder att utföra installation, underhåll och uppgraderingar av datorer, print- och möteslösningar, nätverk etc. Utrustningen finns placerad i kontor, restauranger, butiksmiljö, fordon och flera andra miljöer. Den är av varierande typ och fabrikat men gemensamt är att den består av både elektronik och mekanik samt har en kommunikationslösning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse av följande yrkesområden:
  • Kunna montera och installera olika tekniska lösningar i varierande miljöer.
  • Utbilda medarbetare och kunder och hålla demos av tekniska lösningar.
  • Ordningssinne och yrkesstolthet, förmågan att se helheten och inte bara "göra jobbet".
  • Goda IT-kunskaper
  • Vara flexibel och ha möjlighet att utföra arbete i länet som kräver övernattning
Vi tror du är en driven person med stort teknikintresse. Du gillar ett högt tempo och många bollar i luften. Du är social och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt och motiveras av att hjälpa till och lösa problem. Vidare tror vi att du har en mycket god känsla för service och är kommunikativ. Därtill tar du mycket eget ansvar och initiativ med förmågan att hålla struktur, flexibilitet, noggrannhet i ditt arbete.

Arbetsorten är Kiruna eller Gällivare som utgångspunkt med förekommande resor i länet. Arbetet är på dagtid och tillträde sker enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen ansvaras av StudentConsulting men anställning sker direkt hos Office. Vi intervjuar och tillsätter tjänsten löpande.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com