Arbetsledare sökes till Infranord

Arbetsledare sökes till Infranord

Gillar du att ta ansvar? Drivs du av att leda människor framåt? Då är detta jobbet för dig! Sök tjänsten som arbetsledare för Infranord redan idag!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för Infranords räkning två stycken arbetsledare med placering i Kiruna. Som arbetsledare kommer du ha personalansvar för mindre arbetsgrupper på 6-10 personer. Du kommer ansvara för ett arbetsområde mellan Riksgränsen och Gällivare. I tjänsten förekommer resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete. Tjänsten innebär även en möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. Arbetet som arbetsledare innebär att du:
  • Motiverar och leder arbetslaget till att nå goda resultat
  • Planerar och fördelar arbetet i gruppen
  • Arbetar mot en trivsam arbetsplats för de anställda
  • För en löpande daglig dialog med de anställda och håller medarbetarsamtal
  • Jobbar kontinuerligt mot uppsatta mål
  • Säkerställer att god kvalitet upprätthålls i arbetet
Infranord är en stabil arbetsgivare som är helägt av svenska staten. Infranord erbjuder goda anställningsvillkor i form av flexibla arbetstider, satsning på friskvård samt goda möjligheter för karriärutveckling inom organisationen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Antingen har tidigare utbildning inom väg- och vatten, teknisk inriktning, eller utbildning inom närliggande bransch.
  • Antingen har några års arbetslivserfarenhet av arbetsledning, personalansvar eller har några års arbetslivserfarenhet av järnvägsarbete
I tjänsten som arbetsledare kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som arbetsledare vill vara delaktig i att bygga en kultur där säkerhet, tillväxt och kundbemötande värderas högt. Vi tror att du är en god ledare med en vilja att utveckla och engagera arbetsgruppen i deras arbetsroller. Du är uppmärksam och noggrann över verksamhetens, anställdas och kunders behov. Du har en god förmåga att planera, genomföra, leverera och följa upp uppsatta mål och resultat. En stor portion flexibilitet och känsla för service är viktigt i denna tjänsten. Du får gärna ha ett intresse för infrastruktur och ny teknologi. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.

Utöver detta är det krav på B-körkort, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och en god datorvana.

Om arbetsgivaren:

Infranord levererar järnvägstjänster inom ban-, el-, signal- och teleteknik. Bolaget bedriver även verksamheter inom mättjänster samt tillverkar och renoverar järnvägskomponenter. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret till framtiden.

Genom sin verksamhet möjliggör Infranord klimatanpassade transporter. Därmed är bolaget en del av framtidens hållbara transportlösningar. Bolagets mission är att möjliggöra säkra, punktliga och hållbara järnvägstransporter till nytta för kunder, ägare och samhälle.

Infranord har ett heltäckande erbjudande och medarbetare med hög teknisk kompetens och stor kunskap om järnväg.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se