Lagerarbetare

Lagerarbetare

Stena Stål är en rikstäckande stålleverantör med lager, produktion och försäljning på 14 platser i Sverige och en i norska Moss.
Bolaget erbjuder ett brett sortiment av balk, armering, rör, plåt, stångstål, rostfritt, aluminium och legerat konstruktionsstål. Bolaget erbjuder också slittning och klippning av tunn- och bandplåt från rulle. Stena Stål ingår i Stena Metallkoncernen. www.stenastal.se


Stena Stål i Kiruna söker en serviceinriktad lagerarbetare med ansvar för kvalitét-, miljö- och arbetsmiljöfrågor

Är du vår nästa medarbetare som vill växa tillsammans med oss? Drivs du att service och kvalité där kunden alltid står i fokus? Som lagerarbetare på Stena Stål får du en viktig roll som bidrar direkt till leveranserna av stål ut till kundernas produktion. Vi ser även en spännande framtid där vi ska bygga en helt ny anläggning för att öka vår service ut till kund.

Din nya roll
Som lagerarbetare arbetar du med att serva kunderna som kommer till vår filial. Du kapar material i vår kallsåg samt lastar / lossar turbilarna som kommer med material till vårt lager och sorterar sedan ut materialet till dess lagerplats.

Tillsammans med filialens säljare, som gör en orderlista, plockar du ihop materialet som ska ut till kunderna och lastar därefter materialet på turbilen som sedan levererar materialet till kunden.

Du kommer även att arbeta med KMA frågor (kvalitets-, miljö och arbetsmiljö). Inom Stena Stål har vi idag 17 stycken KMA samordnare, en på varje filial, där kvartalsmöten och utbildningar sker löpande inom områdena. I rollen som KMA samordnare hos oss ingår ett fåtal resdagar per år.

Placeringsort för tjänsten är på vår filial i Kiruna och du rapporterar till Filialchef.

Vi söker dig som har
Ett intresse för verkstadsindustrin samt erfarenhet av stålprodukter. Du har en gymnasieutbildning i grunden. Vi ser gärna att du har lokal kännedom och då tjänsten innebär resande förutsätter vi att du har körkort. Vidare har du goda datorkunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser att du har ett intresse för kvalitet och arbetsmiljöfrågor.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och sätter kunden i fokus. Du har en naturlig förmåga att skapa relationer och bygga nätverk såväl inom som utanför organisationen. Som nämnts ovan lägger du stor vikt vid kundens behov och upplevelse, samt värdesätter kvalité. Vidare är du fokuserad, kreativ och har ett brinnande intresse för att göra kunden nöjd.

Ansökan

Vill du vara med och bli en del i vårt team i Kiruna? Observera att ansökningarna behandlas löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2020-10-07.

Tycker du detta verkar intressant och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Filialchef i Kiruna Jim Johansson Klemo, jim.klemo.johansson@stenastal.se 010 - 445 3891
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.stenastal.se/
Sista ansökningsdag 7 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Stål är en rikstäckande stålleverantör med lager, produktion och försäljning på 14 platser i Sverige och en i norska Moss.
Bolaget erbjuder ett brett sortiment av balk, armering, rör, plåt, stångstål, rostfritt, aluminium och legerat konstruktionsstål. Bolaget erbjuder också slittning och klippning av tunn- och bandplåt från rulle. Stena Stål ingår i
Stena Metallkoncernen. www.stenastal.se