Vi söker Teamledare till Wist Last och Buss i Kiruna!

Vi söker Teamledare till Wist Last och Buss i Kiruna!

  • Instämmer du med företagets ledord som är Omtanke, Tillgänglighet och Kompetens?
  • Är du positiv, ordningsam, ansvarstagande och har kunden i fokus?
  • Vill du arbeta som Teamledare i en verkstad med trevliga arbetskamrater?
Wist Last och Buss söker nu en Teamledare till verkstaden i Kiruna!

Ditt huvudsakliga uppdrag som Teamledare är att ansvara för verkstadsteamet och leda och fördela arbetet. I din roll ingår personalansvar för 11-13 mekaniker. Du ansvarar också för att avdelningen uppnår fastställda mål, följer företagets affärsidé och kvalitetssystem samt följer företagets riktlinjer och rutiner vad gäller miljö och arbetsmiljö.

För arbetet krävs ekonomisk förståelse då du tillsammans med företagsledningen ansvarar för att budgeten följs vid inköp av varor och tjänster.

Som person är det viktigt att du är bekväm att arbeta med människor, deras behov och krav. Du är tydlig, strukturerad och kan arbeta mot omgivningens önskemål. Arbetet i sig är väldigt omväxlande med många utmaningar och problemlösning. Du har ett eget driv, är beslutsfattande och har en stor kundfokusering.

Vi ser även att Du har god datorvana, då all reservdelshantering och fakturering sker i vårt affärssystem GDS Fusion. Även kunskaper i inom Office-produkterna är nödvändigt då många rapporter och underlag hanteras med dessa.

Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 300 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/wist-last-buss/Bli-en-av-oss.html
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar. Wist Last & Buss AB som omfattar Jämtlands, Västerbotten,
Norrbotten, Västernorrland, Uppsala, Västmanland samt södra delarna av Dalarnas län. Wist Last & Buss AS i Norge omfattar ett område från Mo i Rana i norr till Ålesund i söder. Bolagen omsätter ca 2 miljarder kronor och har 550 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs och fastighetsförvaltning.

Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter ca 4 miljarder och har 1 000 medarbetare.

För mer information: www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com