Schneider Electric söker framtidens affärsutvecklare

Schneider Electric söker framtidens affärsutvecklare

Vi söker dig som vill lösa morgondagens problem och skapa nya affärsmöjligheter som våra kunder inte visste fanns!

Vi på Schneider Electric tror att frihet skapar innovation, därför kommer just du vara en viktig pusselbit i den resa vi på Schneider Electric kommer göra framåt. Har du drivet och professionalismen vi söker, kommer vi göra allt för att din resa går spikrakt uppåt!

Hos oss får du möjligheten till ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka vår spännande tillväxtresa. Hos oss är personalen det viktigaste, vi ser till att du har det du behöver för att prestera, få personlig tillfredsställelse och ha roligt. Tillsammans med ett kompetent och drivet team med vår försäljningschef Tomas i spetsen kommer du att bearbeta kunder inom fastighetsområdet i Norrbotten för att på ett innovativt sätt möta våra kunders önskemål och förväntningar för att vidareutveckla och bygga nya relationer på en växande marknad.

För att göra dig framgångsrik i rollen behöver du älska att göra affärer med en känsla av syfte och högsta standard. Vårt mål är att verkställa våra kunders djärva idéer vilket fordrar förståelse kring att resultat kommer av bra samarbete och relationsbygge. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, är du förtroendeingivande, ödmjuk samt med lätthet skapar och underhåller relationer, såväl internt som gentemot våra kunder. Vi letar därför efter en lösningsorienterad person med ett stort engagemang som tar ägandeskap i relationen med sina kunder.

Vi söker dig som får en kick av att göra affärer, framförallt konsultativ försäljning.

Vi söker en driven, energifull och initiativrik affärsutvecklare med entreprenörsanda som vill erövra fastighetsmarknaden med våra världsledande digitala system och produkter.

Du är en team player där du samarbetar nära dina kollegor för att kunna slutföra pågående affärer och du har ett eget driv och uthållighet för att hitta samt skapa nya affärsmöjligheter inom marknaden. Vidare är din goda förhandlingsvana ett signum på din affärsmässighet och professionalism.

Övrigt
Ansökningarna behandlas löpande så sök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Eriksson, 073-805 88 75, på Simplified som ansvarar för rekryteringen.

Placeringsort kan vara Luleå eller Kiruna då arbetet sker runt Norrbotten.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret kommer genomföras.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson
Telefon 073-805 88 75
Område Kiruna
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en global specialist inom digital utveckling av energihantering och automation med en unik närvaro i svenska hem, fastigheter, industrier och infrastrukturer.
Hos oss är hållbarhet ledordet.
Med vår 180-åriga historia och djupa rötter i energisektorn omformar vi idag branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron för människor världen över. https://youtu.be/VbldHPFltQQ

På Schneider Electric kallar vi det Life Is ON, läs mer på www.se.com.se