Elektriker

Randstad · Bygg & Hantverk · löpande

Om jobbet

El Servicetekniker

En av våra kunder i Kiruna söker dig som vill ha en roll som servicetekniker inom el. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av förebyggande underhåll, felsökning och reparationsarbete På ett affärsmässigt sätt arbetar du i samråd med kund och medarbetare med att utföra uppdrag och underhåll på ett både förebyggande och avhjälpande sätt. Du kommer att tillhöra en servicegrupp med inriktning mot underhåll av lyftdon och portar. Servicegruppen arbetar med åtaganden över längre tid där du kommer att vara en viktig del.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Kiruna

Omfattning:
Heltid

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning med inriktning el och/ eller dig som har erfarenhet av liknande tjänster. Vi ser gärna att du har bred erfarenhet från verksamheter inom gruvbranschen samt kunskaper inom hydraulik samt gedigen kunskap om styr- och drivsystem. Om du kan utföra mätningar med Teodolit och uppriktningsinstrument är detta ett plus. Goda kunskaper i att läsa och förstå el-scheman, datakunskaper, språkkunskaper i svenska och engelska samt körkort B är ett krav.

Önskvärt är att du har utbildning inom lyftdon och underhållsteknik. Utöver detta är det meriterande med mekaniska- och hydraulik kunskaper, Arbetsplattform, Heta arbeten, SSG Entré och Fallskyddsutbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kräver att du är organiserad och har ett högt säkerhetstänk. Du har även entreprenörsanda och agerar affärsmässigt. Som person har du ett personligt engagemang och kan ta egna initiativ. Du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta i team. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
30 oktober 2017 löpande tillsättning Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Carina Fors, carina.fors@randstad.se tel 072-5403866
Jobbfakta
Ort
Kiruna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker

Ring Carina Fors, 072-5403866

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.