Vi söker Diamantborrare

Vi söker Diamantborrare

Om tjänsten

Som Diamantborrare kommer du främst att arbeta med borrning ovan och under jord men även underhåll av maskiner och kundkontakt ingår i ditt arbete. Vi söker nu ett antal borrare runt om i Sverige. Arbetet består i huvudsak av skiftgång 7-7, detta innebär att du arbetar en vecka i sträck och sedan har ledigt en vecka. Då arbetet sker efter kunds förfrågan behöver du vara flexibel vad gäller arbetsort.

I första hand söker vi diamantborrare till Norrbottenregionen

Kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av diamantborrning, arbete i gruva eller andra maskinkunskaper är en fördel men det är inget krav. Du ska ha B-körkort (ej endast för automat) för denna tjänst samt ha goda kunskaper i svenska och engelska. Om du har ytterligare utbildningar eller kurser som är relevanta för yrket ses det som extra meriterande, exempelvis heta arbeten, truckkort eller liknande. Som person är du självgående och initiativtagande och kan av egen drivkraft ta reda på det som behövs för att slutföra ditt arbete. Du har en positiv inställning och trivs i kontakt med kunder och kollegor. Vid anställning hos oss på Protek finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget. Vi står för säkerhet i första hand och värnar om våra anställda. Samtliga anställda omfattas av kollektivavtal.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Lön och arbetstid enligt överenskommelse.

Om detta låter som ett spännande jobb, tveka inte att söka!

Vi tar emot ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag
Mer info
Email Mejla Protek Norr
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.proteknorr.se/system/visa.asp?HID=1155&FID=1053&HSID=21197
Sista ansökningsdag 2 maj 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Protek

Protek har mer än 20 års erfarenhet inom kärnborrning i gruv- och prospekteringsindustrin. I dag levererar vi kärnprover från de flesta typer av berg, under olika markförhållanden och med hög produktivitet. Vår kompetenta personal i kombination med modern teknik skapar, tillsammans med en hög produktivitet, förutsättningar för att producera borrkärnor på ett tillförlitligt och kostnadseffektivt sätt åt våra kunder.

På Protek har vi säkerhet i fokus och levererar en hög kvalite till våra kunder. Vi arbetar över hela Sverige men även i Norge och Finland där vi utför kärnborrning under och ovan jord.