Pon Mining söker Fältmekaniker till Kiruna

Pon Mining söker Fältmekaniker till Kiruna

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en internationell organisation inom en unik bransch och med ett av världens största och mest kända varumärken Caterpillar. Pon Mining International är en del av Pon Equipment AB, och svarar för all försäljning och service av
Caterpillars produkter för entreprenad och gruvverksamhet såväl ovan som under jord.

Genom hög kvalitet, kompetens och stort ansvarstagande skapar vi ett tydligt mervärde för vår personal och våra kunder - We take care of it!

Ditt
nya jobb

Som fältmekaniker hos oss får du möjligheten att arbeta med service och reparationer på Caterpillars maskiner både för entreprenad- och gruvverksamhet såväl ovan som under jord. Du ingår i ett team av fältmekaniker som på ett självständigt sätt arbetar för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Vi
erbjuder dig ett varierande arbete med möjligheten att bli expert på premiummärket Caterpillar. Skiftformen är 7/7-skift.

Din erfarenhet

Du har tidigare erfarenhet av att
arbeta som mekaniker eller liknande, helst med entreprenadmaskiner. Du har ett stort intresse för maskiner och att skruva. Gymnasial utbildning med inriktning på teknik ser vi som en merit. Vi ser det även som meriterande om du har svetskompetens eller motsvarande kunskaper.

Du
behöver ha kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. Du behöver även ha viss kunskap i engelska då servicelitteraturen är på det språket. Eftersom datorn används i arbetet för bland annat felsökning, tidrapportering och servicelitteratur ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av den typen av arbetsuppgifter.

Körkort
B krävs.

Dina personliga egenskaper

En god
samarbetsförmåga är viktigt då du kommer att ingå i ett team av mekaniker.
Du är noggrann och en bra service är viktigt för dig, du ser vad som behöver göras på ett självständigt sätt. Du vill alltid leverera till kunden med hög kvalité och med ditt intresse för maskiner så har du en vilja att lära dig nya saker.

Din
ansökan

Vill du veta mer om tjänsten
ringer du till Ulrika Elenius, Verkstadschef, 072-5651146.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi kan tillämpa löpande urval och tillsättning av tjänsterna, så sök nu! Sista ansökningsdag 2019-10-27.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pon Equipment AB och Pon Power AB är återförsäljare för Caterpillar i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna och erbjuder världens största sortiment av entreprenadmaskiner, dieselmotorer och generatoraggregat. I Sverige är vi ca 400 anställda och omsätter ca 2 Mdr svenska kronor. Tillsammans med Caterpillar sätter vi en ny standard för begreppet service i vår bransch. Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehålla trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar.