Fältmekaniker, 7/7-skift Svappavaara

Fältmekaniker, 7/7-skift Svappavaara

Till Pons verksamhet hos Svappavaara behöver vi anställa fältmekaniker på skift.

Ditt nya jobb!
Arbetet innebär service, reparationer och förebyggande underhåll på Caterpillars produkter för entreprenad och gruvverksamhet såväl ovan som under jord. Arbetstidsförläggningen är 7/7-skift.


Din erfarenhet

För att snabbt komma in i arbetet och kunna bidra i utvecklingen av våra rutiner och vår avdelning, så är det bra om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker i fält på liknande produkter. Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Körkort B krävs. Om du har svetsutbildning är det en merit.


Dina personliga egenskaper

Du måste vara noggrann, strukturerad och ha god samarbetsförmåga, då vi arbetar som ett team. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Du är en självgående person som kan filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesätter vi att våra medarbetare ser till helheten. Datorvana är en merit, då den används till både felsökning, tidsrapportering, servicelitteratur, mail mm.


Din ansökan

Vill du veta mer om tjänsten ringer du till:
Verkstadschef Ulrika Elenius, 072 565 11 46

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och tillsättning av tjänsterna, så skicka in din ansökan snarast! Du söker ovan nämnda tjänst genom att maila ett kortfattat CV och ett personligt brev till: ansokan@pon-cat.com - märk din ansökan med "Fältmekaniker Svappavaara".
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pon-cat.com/equipment/se
Sista ansökningsdag 12 nov (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pon Equipment Mining är en del av Pon Equipment AB, och svarar för all försäljning och service av Caterpillars produkter för entreprenad och gruvverksamhet såväl ovan som under jord. Vi bygger långsiktiga relationer och skapar kostnadseffektiva och kundanpassade totallösningar för våra kunder som finns representerade i hela Skandinavien med tyngdpunkt på Malmfälten. Genom hög kvalitet, kompetens och stort ansvarstagande skapar vi ett tydligt mervärde för våra kunder - We take care of it!