Markarbetare Kiruna

Markarbetare Kiruna

Till vår kund i Kiruna söker vi markarbetare till infrastrukturprojekt, markarbeten och saneringar. Du kommer främst att arbeta med markarbeten.

Anställningen är visstid 4-6 månader med start maj 2019

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet inom markarbeten. Du ska kunna jobba självständigt och i ditt arbetslag.

Du bör vara en duktig yrkesman och kunna jobba självständigt samt i lag. Då du kommer att jobba både åt företag och privatpersoner bör du vara social och alltid sätta kunden i fokus. Du är effektiv, ansvarstagande och kostnadsmedveten. B-körkort är ett krav. Kunskaper i finska är meriterande.

Om oss
Personalbolaget i Kiruna AB är ett lokalt bemannings och rekryteringsföretag i Kiruna. Vi erbjuder långsiktiga personallösningar paketerat med boende till våra uppdragsgivare. Vårt stora kontaktnät och vår breda erfarenhet ger våra anställda goda karriärmöjligheter i malmfälten.

Vill du ha en bra start i Malmfälten? En bra plattform med både arbete och bostad? Känner du att du har det som krävs för jobbet, är beredd att satsa och att bosätta dig i Kiruna eller Gällivare en längre tid ska du söka tjänsten.

För mer information kring tjänsterna,
kontakta Urban Fägnell på telefon 070-301 4940 eller via mail på
urban@personalbolaget.nu

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss
Vi är ett företag med lång erfarenhet och stort kontaktnät inom de flesta branscher i Norrbotten.

Om Personalbolaget
Personalbolaget i Kiruna AB startades 2013 av Peter Thornéus. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Kiruna, med ett verksamhetsområde som sträcker sig över hela Norrbotten.

I Norrbotten råder stor bostadsbrist, inte minst på grund av de massiva stadsomvandlingarna som pågår i Malmfälten. Detta har lett till att många människor måste pendla till och från sina arbeten. Vi på Personalbolaget vill att våra anställda ska se arbetsorten som en möjlig bostadsort, där barnen kan växa upp och föräldrarna har arbete, för arbete finns det. Detta gynnar både regionen, företagen och familjen.

I en region i förvandling, där bostäder är ett stort problem, har vi lösningen. Vi kan erbjuda ett koncept där långsiktiga personallösningar paketeras med bekvämt boende. Vårt stora kontaktnät och vår lokalkännedom tillsammans med vår boendegaranti ger våra anställda goda karriärmöjligheter i hela Norrbotten.