Målare i Kiruna - Bostad finns

Målare i Kiruna - Bostad finns

Arbetsbeskrivning
Vi söker målare till i Kiruna. Våra uppdragsgivare är små och stora måleriföretag, vi söker dig som är en erfaren målare.

Vem är du?
Du har relevant utbildning och erfarenhet Du har goda vitsord. Du har yrkesstolthet och lämnar alltid ett gott resultat efter dig. Du skall alltid hantera kunder och kollegor med högsta seriositet

Om oss
Personalbolaget i Kiruna AB är ett lokalt bemannings och rekryteringsföretag i Kiruna. Vi erbjuder långsiktiga personallösningar paketerat med boende till våra uppdragsgivare. Vårt stora kontaktnät och vår breda erfarenhet ger våra anställda goda karriärmöjligheter i malmfälten.

Vill du ha en bra start i Malmfälten? En bra plattform med både arbete och bostad? Känner du att du har det som krävs för jobbet, är beredd att satsa och att bosätta dig i Kiruna eller Gällivare en längre tid ska du söka tjänsten.

För mer information kring tjänsterna, kontakta Urban Fägnell på telefon 070-301 4940 eller via mail på
urban@personalbolaget.nu

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juli 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss

Vi är ett företag med lång erfarenhet och stort kontaktnät inom de flesta branscher i Norrbotten.

Om Personalbolaget

Personalbolaget i Kiruna AB startades 2013 av Peter Thornéus. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Kiruna, med ett verksamhetsområde som sträcker sig över hela Norrbotten.

I Norrbotten råder stor bostadsbrist, inte minst på grund av de massiva stadsomvandlingarna som pågår i Malmfälten. Detta har lett till att många människor måste pendla till och från sina arbeten. Vi på Personalbolaget vill att våra anställda ska se arbetsorten som en möjlig bostadsort, där barnen kan växa upp och föräldrarna har arbete, för arbete finns det. Detta gynnar både regionen, företagen och familjen.

I en region i förvandling, där bostäder är ett stort problem, har vi lösningen. Vi kan erbjuda ett koncept där långsiktiga personallösningar paketeras med bekvämt boende. Vårt stora kontaktnät och vår lokalkännedom tillsammans med vår boendegaranti ger våra anställda goda karriärmöjligheter i hela Norrbotten.