Vill du utvecklas i en ny roll på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är vi rätt arbetsgivare för dig. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Vi söker nu en platschef till vår Byggverksamhet i Kiruna. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med spännande utmaningar och varierande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.

Om arbetet

Som platschef är du en nyckelperson för företaget, med totalansvar för byggprojektets genomförande. Din huvuduppgift är att planera och leda produktionen från byggstart till besiktning. Tjänsten omfattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Som platschef är du affärsmässig och kostnadsmedveten samt har förmågan att skapa goda långsiktiga relationer.

Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt från inköpare, ingenjör, kvalite/miljö och arbetsledare till skickliga hantverkare. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmågan att överblicka helheten och ligga steget före. Du kan fatta beslut och trivs i en ledande befattning, där du har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare.

Resor förekommer i tjänsten och du kan komma att arbeta på fler orter i affärsområdet.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva projekt i Byggbranschen eller liknande verksamhet. Du har byggteknisk bakgrund, ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet från arbetsledning från byggprojekt. Det har god IT-vana då det ingår i dina arbetsuppgifter att hantera ekonomi, tidplaner, leverantörer och underentreprenörer likväl som personalplanering via Peabs IT miljö.

Som person är du kreativ, initiativtagande, målinriktad samt lojal. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Mer info
Kontaktperson Anders Stöckel, Arbetschef
Telefon 0725 33 47 43
Område Kiruna
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juni 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.