Vill du utvecklas i en ny roll på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är vi rätt arbetsgivare för dig. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Vi söker nu en arbetsledare till vår Byggverksamhet i Kiruna. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med spännande utmaningar och varierande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.

Om arbetet

Som arbetsledare på Peab biträder du platscheferna med ledning av projekten. Du arbetar bland annat med planering, arbetsberedning och uppföljning. Du kommer att arbeta med att hålla byggproduktionen igång och minimera risken för stopp och störningar genom att leda hantverkarna och samordna det som händer i projektet. Du samlar in information, mängdar, beställer material samt utför egenkontroller.Om dig

Du har erfarenhet från arbetsledande befattning och en byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från olika former av byggproduktion.

Du tycker om problemlösning och är en lagspelare som trivs med teamarbete, har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat. Som person är du engagerad och välorganiserad. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande
Mer info
Kontaktperson Anders Stöckel, Arbetschef
Telefon 0725 33 47 43
Område Kiruna
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.