Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Norrbotten växer och är en av de mest spännande platserna i Sverige. Samhällen flyttas på grund av gruvbrytningen och vid kusten sker stora satsningar inom forskning och industri.

Vi på Peab satsar för fullt och söker nu en ekonomisk och metodisk entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra projekt i Kiruna. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med projektekonomi, kontraktsadministration och projektadministration. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att stötta i såväl tekniska som ekonomiska frågor i projekten.

Övriga arbetsuppgifter består i att:
  • Stödja och driva det ekonomiska arbetet i projektet.
  • Hantera fakturering mot kund och beställare.
  • Stödja projektets prognosarbete och betalplaner.
  • Ansvara för att arbete styrs utifrån kontrakt och avtal samt stödja produktionen i att hantera avvikelser.
Om dig

Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå alternativt motsvarande kunskaper som tillgodogjorts genom erfarenhet. Du har god dator- och systemvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av byggbranschen.

Rollen som entreprenadingenjör kräver att du är ekonomisk och metodisk i ditt arbete. Du är engagerad och vill gärna utvecklas inom ditt område. Vidare är du en ordningsam person som sätter kvalitet före kvantitet i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga med såväl externa aktörer som kollegor.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.