Servicerådgivare

Servicerådgivare

Servicerådgivare till Personbilar i Kiruna

Vi söker en ny stjärna att fronta vår serviceavdelning i Kiruna! Gillar du fartfyllda dagar och brinner för att ge kunden bästa möjliga upplevelse? Då kan detta vara ett spännande och utvecklande jobb för dig!

Vi är en trygg, kollektivavtalsbunden, arbetsgivare med framåtanda som ger goda utvecklingsmöjligheter och du blir en del av vår kultur som präglas av att sätta kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng med stor gemenskap.

Om tjänsten
Tillsammans med de andra servicerådgivarna är du ansiktet utåt mot våra kunder och en mycket viktig länk i kedjan för att skapa smidiga flöden och en utomordentligt bra kundupplevelse genom att samordna den interna arbetsgången.

Med telefon och dator som främsta redskap är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot och ge råd och prisuppgifter till kunder samt boka in dem för reparation eller service till våra tekniker, som du jobbar i nära samarbete med.

Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

För att passa i rollen som Servicerådgivare är du serviceinriktad, alltid med kunden i fokus. Du har ett sinne för ordning och reda och klarar av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och prioriterar dem i rätt ordning. Du uppskattar ett högt arbetstempo och har förmågan att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Vi är mycket måna om vårt kundbemötande och du är där en mycket viktig del i kundresan med stort ansvar för att få nöjda kunder.

Vidare har du god digital kompetens och lätt för att ta dig an och förstå nya program och system.

Ansökan
För frågor gällande tjänsten kontakta verkstadschef Veronica Nilsson på tel.nr: 0980–66797

Skicka CV och ett personligt brev där du beskriver varför du skulle passa som Servicerådgivare hos oss, via Ansök Nu.

Sista ansökningsdag är 31/5. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Veronica Nilsson
Telefon 098066797
Område Kiruna
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://norrlandsbil.se
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans.