Servicerådgivare

Servicerådgivare

Vi söker nu en Servicerådgivare till personbilsbolaget med placeringsort Kiruna. Har du erfarenhet av kundkontakt och tycker om att möta och ge förstklassig service till kunden? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och produktionsplanera verkstadstimmar samt vara en rådgivande funktion för våra kunder att tillsammans hitta en skräddarsydd lösning. Dator och telefon är dina främsta arbetsverktyg och du trivs med att jobba i högt tempo samt har uthålligheten som krävs för att hantera många samtidiga arbetsuppgifter.

Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

För att passa i rollen som Servicerådgivare är du serviceinriktad, alltid med kunden alltid i fokus. Du klarar av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och prioriterar dem i rätt ordning. Vi är mycket måna om vårt kundbemötande och du är där en viktig del i en kedja, med stort ansvar för att få nöjda kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse av kundkontakt och gillar att möta nya människor. Du har god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik.
Meriterande är om du har bilintresse, erfarenhet av kundkontakt och arbetat inom bilbranschen men har du annan bakgrund ser v det inte som ett hinder- du får introduktion och utbildning på plats!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Start: enligt överenskommelse.

För frågor gällande tjänsten kontakta Kaj Bäck på telefon 0980-66797
Sänd in CV och personligt brev via Ansök Nu.

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson Kaj Back
Telefon 0980-66797
Område Kiruna
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.norrlandsbil.se
Sista ansökningsdag 9 aug 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil koncernen har ca 330 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se