Kundmottagare/Servicerådgivare

Kundmottagare/Servicerådgivare

Vi utökar nu med en till kundmottagare/Servicerådgivare till vår nybyggda och toppmoderna serviceanläggning i Kiruna, en anläggning byggd helt enligt Scanias koncept för hur en lastbilsverkstad ska se ut. Arbetsplatsen präglas av arbetsglädje och det märks att vi är stolta över att vara återförsäljare för Scania!

Om tjänsten
Du arbetar i vår kundmottagning med att ta emot våra verkstadskunder, såväl fysiskt över disk som via telefon och mail, och du håller dem uppdaterade under tiden deras fordon är hos oss. Du planerar den dagliga verksamheten och fördelar arbetsuppgifterna till våra tekniker som utför service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer.

Du kommer att jobba tillsammans med ett team som har god stämning och alltid hjälper varandra. Du kommer att få goda förutsättningar för en bra introduktion då nuvarande anställd fortsätter i en annan roll inom företaget.

Kvalifikationer
För att passa i rollen tror vi att du brinner för att möta kunden och ge förstklassig service. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och har god datorvana. Har du tidigare erfarenhet av arbete på lager eller med fordon ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
Start: enligt överenskommelse.
För frågor kontakta Servicechef Samuel Törelid, 0980-66743
Sänd in CV och personligt brev via Ansök Nu.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 30/9 2021

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Samuel Törelid
Telefon 0980-66743
Område Kiruna
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://norrlandsbil.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.