Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker

Vi söker nu lastbilsmekaniker till vår nya nybyggda och toppmoderna serviceanläggning i Kiruna, en anläggning byggd helt enligt Scanias koncept för hur en lastbilsverkstad ska se ut.
Viktigast för oss är inte flerårig fordonsteknisk utbildning och erfarenhet utan att du vill arbeta, lära dig och utvecklas med oss. Är du tekniskt intresserad och har ett bilintresse?
Kanske har du ett fritidsintresse att skruva i fordon och lära dig själv? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Som lastbilsmekaniker arbetar du med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer.

Du kommer arbeta i vår verkstad på Fasadvägen i Kiruna och ingå i ett team med fem kollegor som också arbetar som mekaniker. Teamet präglas av ett gäng med god stämning och som alltid hjälper varandra. Du får en introduktion genom intern utbildning och stöd av dina kollegor i teamet, detta för att ge bästa förutsättningar för dig att komma in i arbetet. Övriga kollegor på arbetsplatsen är servicechef, kundmottagare/verkmästare, administratör och reservdelsansvarig samt säljare. Tillsammans ansvarar ni för den dagliga driften och bidrar till att vi uppfyller mål och resultat för anläggningen.

Vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad. Du utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla, alltid med kunden i fokus. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik, detta då arbetet i många fall kräver uppkoppling av dator mot fordon.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Start: enligt överenskommelse.

För frågor kontakta Servicechef Bobby Nilsson +4698066742

Sänd in CV och personligt brev till bobby.nilsson@norrlandsbil.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bobby Nilsson
Telefon +4698066742
Email Mejla Bobby Nilsson
Område Kiruna
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.norrlandsbil.se
Sista ansökningsdag 5 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här: https://www.norrlandsbil.se