Kundmottagare/Verkmästare sökes till Scania

Kundmottagare/Verkmästare sökes till Scania

Vi söker nu en kundmottagare/verkmästare till vår nya nybyggda och toppmoderna serviceanläggning i Kiruna, en anläggning byggd helt enligt Scanias koncept för hur en lastbilsverkstad ska se ut. Arbetsplatsen präglas av arbetsglädje och det märks att vi är stolta över att vara återförsäljare för Scania!

Som kundmottagare/verkmästare arbetar du i vår kundmottagning med att ta emot, planera och fördela arbeten till våra mekaniker som utför service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer. Kontakten med kunder sker fysiskt över disk men även via telefon och mail.

Du kommer arbeta på vår anläggning på Fasadvägen och dina kollegor är bland annat mekaniker, servicechef, reservdelsansvarig, administratör och säljare. Tillsammans ansvarar ni för den dagliga driften och bidrar till att vi uppfyller mål och resultat för anläggningen. Teamet präglas av ett gäng med god stämning och som alltid hjälper varandra. Nuvarande kundmottagare/verkmästare går vidare till en annan roll inom företaget vilket ger goda förutsättningar för att få en bra start i rollen. Du får en introduktion genom utbildning, praktiskt arbete och stöd av dina kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

För att passa i rollen som servicerådgivare söker vi dig som är initiativtagande, problemlösande och har lätt för att samarbeta med kollegor och andra aktörer. Vidare är du van att hantera kunder och vet vad god service är. Du utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla, alltid med kunden i fokus. Allmänt tekniskt kunnande samt erfarenhet av fordonsreparationer är meriterande.
  • B-körkort är ett krav.
Start: enligt överenskommelse.

För frågor kontakta Servicechef Bobby Nilsson 0980–66742
Sänd in CV och personligt brev via Ansök-knappen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bobby Nilsson
Telefon 098066742
Område Kiruna
Yrkesroll Fordon, Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.norrlandsbil.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Läs gärna mer om oss på
www.norrlandsbil.se