Markarbetare

Markarbetare

Inom NCC Civil North ser vi positivt på framtiden och för att vi ska lyckas med alla spännande projekt behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Rollen hos oss
Vi söker just nu engagerade och arbetsvilliga markarbetare till vår markgrupp i Kiruna.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av mark-/och eller anläggningsarbete. Har du yrkesbevis inom mark, trä eller betong är detta meriterande men inget krav. Positivt om du genomgått utbildning Arbete på väg.

Ritningsläsning ingår i arbetet och har du dessutom erfarenhet av VA, rörläggning, utsättning samt sten-och plattsättning så är detta ett extra plus.

Dina egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta med andra. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.

Ytterligare information
B-körkort är ett krav. Säsongsanställning med preliminär start i maj. Heltid.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta då gärna Projektchef Håkan Sturk, tel:079-072 85 00. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-04-15.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.