Beläggningsarbetare/ Maskinförare till Sektor Asfalt Nord

Beläggningsarbetare/ Maskinförare till Sektor Asfalt Nord

Beläggningsarbetare/ Maskinförare till Sektor Asfalt Nord

Vi behöver inför säsongen 2019 förstärka vår organisation i Norrland med en engagerad och driven medarbetare.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten. Du kommer att få arbeta i ett stor geografiskt område i Sverige. Med allt ifrån dem värmländska skogarna till Kiruna i norr. Men även arbete på annan ort kan bli aktuellt.

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom fordon, teknik eller anläggning. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. Tjänsten avser säsongsanställning med utgångspunkt från hemmet.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Vill du veta mer om tjänsten?
Vänligen kontakta Site Manager Kenneth Ritola, 070- 510 41 29. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-05-05. Registrera din ansökan och CV nedan.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.