Lager och Kundservicemedarbetare till Momentum i Kiruna

Lager och Kundservicemedarbetare till Momentum i Kiruna

Vill du vara med i en spännande uppstart där Momentum förser svensk och norsk industri? Är du ansvarstagande och engagerad som person och gillar att ge dina kunder bästa tänkbara service? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lager och kundservicemedarbetare till Momentum i Kiruna.

Tjänstebeskrivning och erbjudande

Här får du som trivs med en ansvarsfylld tjänst komma till ett företag i framkant i sin bransch. I rollen som lager och kundservicemedarbetare kommer du att ansvara för Momentums utlämningsställe i Kiruna där du strukturerar, sorterar och bygger upp lagerhållningen. Du kontrollerar och inlevererar ankommande gods, som du sedan lämnar ut till kunderna. Du sköter inventering, strukturerar upp lagret och hjälper kunder via telefon och mail.

Du ingår i ett team med personal stationerad i Kiruna och Luleå.

Personprofil

Tjänsten passar dig som har ett brinnande intresse och/eller erfarenhet från industrin. Du är en god lagspelare med initiativtagande förmåga och engagemang i arbetet. Du är organiserad och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare ser vi att du som person är energirik, driven och har ett stort kundfokus.

Rollen som rådgivare i frågor kring produkternas användningsområde är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakten med kunderna och din tekniska nyfikenhet är det som avgör hur väl du kommer att lyckas i rollen.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Kiruna

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se eller 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om momentum

Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter och tjänster till den svenska och norska industrin. Vår mission är tillsammans för en hållbar industri, vilket för oss innebär att vi finns till för att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,1 miljarder SEK och har 300 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.

http://www.momentum-industrial.com/
Mer info
Område Kiruna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.