Bilförsäljare

Bilförsäljare

Nu har vi en ledig plats i vårt härliga säljteam!

Bilcity erbjuder dig ett spännande jobb i en spännande bransch!
Som transportbilssäljare är ditt huvudansvar att bearbeta både nya och befintliga kundkontakter. I tjänsten ingår att offerera och följa upp affärer, leda säljaktiviteter, planera annonsering och event, demonstrera bilar, lämna produktinformation samt hantera provkörningar. Du kommer att vara kundens kontakt genom hela processen och vid behov även ge kundstöd efter avslutat köp.

Du ska se till att våra kunder blir 5-stjärnigt nöjda samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. 2019 startar elektrifieringen av Volkswagen's transportbilar så du kommer att vara med om den största revolutionen i bilbranschen sedan "bubblan"!

Vi är alla olika, är det här du?
Som person är du engagerad, har en stark känsla för affärer och en förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse, förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös, och har en förmåga att arbeta och verka i team. Har du en bakgrund från industrin kan det vara meriterande. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet.

Kvalifikationer
Du kommer utbildas både inom försäljning och produkt, viss förkunskap inom försäljning kan vara bra, men viktigast är att du brinner för mötet med människor, bilar och affärer.

Känns allt rätt
Kom in med din ansökan, personligt brev och CV till oss så snart som möjligt, men senast den 31/1 2019
(Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare)
Mail: anders.svonni@bilcity.com
Vid frågor går det också bra att kontakta Anders Svonni per telefon 0980-66773
Mer info
Kontaktperson Anders Svonni
Telefon 0980-66773
Område Kiruna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmfältens Bilcity en liten återförsäljare i en stor koncern, hos oss jobbar vi tillsammans hela företaget. Vi är återförsäljare och fullserviceanläggning för Volkswagen personbilar, Volkswagen transportbilar och Skoda.