Handläggare Samfällighetsföreningsregistret, Kiruna

Handläggare Samfällighetsföreningsregistret, Kiruna

Om arbetsplatsen
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. I Sverige finns 3,3 miljoner registrerade fastigheter. Hos oss får du jobba med att granska, besluta och registrera ansökningar så att ägandet i Sveriges fastighetsregister hela tiden hålls riktigt. Du får bidra till en fungerade kredit- och fastighetsmarknad.

Arbetsuppgifter
Arbetet består av kundservice som omfattar handläggning av ärenden till Samfällighetsföreningregistret som vanligtvis består av bevilja ansökningar samt all kontakt ut mot våra kunder. Du kommer att ha kontakt med företrädare för samfällighetsföreningar, privatpersoner och andra aktörer samt lämna upplysningar till allmänheten. Kontakterna sker såväl skriftligt som muntligt. Du arbetar teambaserat mot givna mål med fokus på ärendegenomströmning.

Kvalifikationer
Vi ser att du har: * Erfarenhet av kundservice och administration och registrering av uppgifter. * Du har en treårig gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har: * Erfarenhet av registrering av uppgifter i IT-baserade system. * Erfarenhet av att jobba med juridiska bedömningar. Du: * Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa. * Arbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. * Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrigt
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Dennis Lindén
Telefon 026-633448
Område Kiruna
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med och forma morgondagens Sverige! På Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Vi gör det på lite olika sätt, på våra 50 kontor, från norr till söder. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!