Grävmaskinist

Grävmaskinist

Det är mycket som händer i Kiruna på anläggningssidan. För att möta upp efterfrågan behöver vi förstärka vår styrka med erfarna grävmaskinister till entreprenadavdelningen.

Är du ansvarsfull, engagerad och pålitlig? Har du lätt för att samarbeta och drivs av att göra ett bra resultat? Då är det dig vi söker!

Eftersom vår personal och hållbarhet är viktigt för oss erbjuder vi friskvårdbidrag och arbetar med att kontinuerligt uppdatera vår maskinpark för en bättre arbetsmiljö och miljö. Hos oss arbetar du tätt tillsammans med kollegor och arbetsledning vilket bidrar till en god stämning.

Boende finns att hyra om behov finns.

Krav: B-körkort, förarbevis för grävmaskin

Meriterande: C/CE-kort, YKB och ESA14

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Kontakta Anders Sundholm, Platschef, för mer information. 070-2982407 eller anders@lthtraktor.se

Vi ser över urvalet löpande, välkommen med att höra av dig och din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Anders Sundholm
Telefon 070-2982407
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://lthtraktor.com/
Sista ansökningsdag 11 nov (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LTH AB är ett familjeföretag som har den huvudsakliga verksamheten inom gruvindustrin i Kiruna och Svappavaara. Uppdragen omfattar olika typer av maskin- och transportarbeten.

Vi utför också alla slags mark- och anläggningsarbeten, samt rivning, sanering och återvinningsarbeten. Våra kunder är LKAB med dotterbolag, Kiruna Kommun, Vattenfall, Infranord, byggföretag och privata kunder.

Vårt företag sysselsätter ca. 300 duktiga medarbetare och maskinparken består till största delen av entreprenadmaskiner och lastbilar.

Vi står idag inför intressanta utmaningar och arbetsuppgifter och arbetar med fokus på arbetsmiljö, miljö och kvalitet. Målet är höja leveranssäkerheten och förtroendet mot våra kunder och att stärka vår konkurrensförmåga i en dynamisk marknad.