Svetsare till LKAB Mekaniska

Svetsare till LKAB Mekaniska

Om tjänsten
LKAB Mekaniska har en spännande framtid framför sig och vi genomgår en stor tillväxtfas. Vill just du vara med på den resan?

Vi söker nu svetsare till vår egen fina verkstad. I ditt arbete som svetsare deltar du med din kompetens, vid olika reparationer och nytillverkning.

Du kommer få möjlighet att kompetensutvecklas i din roll. Vi utför våra uppgifter enligt våra egna arbetsrutiner som garanterar säkert och effektivt genomförande. Därför är det viktigt att du som söker har ett högt säkerhetstänk.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har kunskap inom svetsning. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap i ritningsläsning. Har du tidigare erfarenhet från verkstadsindustrin så ser vi det som meriterande. Har du inte svetslicenser är inte det något problem då vi ger dig möjligheten att ta licenser.

Du är en ordningsam och strukturerad person. Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra. Befattningen kräver hög kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet samt B-körkort

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda möjlighet att utvecklas och växa i det lilla företagets arbetssätt och det stora företagets möjligheter.
Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstider är dagtid, men skiftgång kan förkomma. Du är ledig röda dagar och vissa klämdagar.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Tore Esberg: 070-320 00 38 eller Robert Nyberg 070-348 45 12

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Personalansvarig Erika Taube, 072-70 71 816

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tore Esberg
Telefon 070-320 00 38
Email Mejla Tore Esberg
Område Kiruna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lkab.com/sv/karriar/lediga-jobb/lediga-jobb-fran-talentlink/jobbsidor/LKAB02517/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget / verksamheten
LKAB Mekaniska är en av Malmfältens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning.
Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Via helhetslösningar hjälper vi kunder att öka effektiviteten och lönsamheten genom att exempelvis erbjuda underhålls- och serviceavtal.

LKAB Mekaniska är den del av Division Specialprodukter som levererar strategiska tjänster och produkter som används inom LKABs kärnverksamhet – brytning och förädling av järnmalm – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB.

Divisionens externförsäljning ökar resursnyttjandet, genererar ökade intäkter och innovation samt stärker varumärket på en internationell marknad. Närmare 700 anställda i 11 länder genererar en omsättning om ca 4,5 MDRSEK.