Mekaniker till LKAB Mekaniska

Mekaniker till LKAB Mekaniska

Om tjänsten
LKAB Mekaniska har en spännande framtid framför sig och vi genomgår en stor tillväxtfas. Vill just du vara med på den resan?
Är du en mekaniker som gillar variation och har viljan att utvecklas? Vi kommer ge dig den möjligheten.

Tjänsten innebär i huvudsak att arbeta med förebyggande underhåll, reparationsarbeten, monteringsarbeten samt förbättringsarbeten. Arbetsmomenten är som sagt av skiftande slag och bedrivs till stor del ute i LKAB:s anläggningar både ovan och under jord.

Vi utför arbete enligt våra egna arbetsrutiner, instruktioner och riktlinjer som garanterar ett säkert och effektivt genomförande. Därför är det viktigt att du som söker har ett högt säkerhetstänk.

Dina kvalifikationer
Du arbetar i ett team där du är öppen för nya idéer och delar med dig av din kunskap till andra, i syfte att lösa kundens problem och uppnå en hög tillgänglighet i anläggningarna. Du har en god social kompetens och servicekänsla då det ingår i arbetet att ha kontakt med våra kunder i produktionen.

Vi tror att du har utbildning i verkstadsteknik eller att du förvärvat din kunskap genom arbete med mekaniska arbeten och reparationer av industriutrustning. Ditt arbete kommer underlättas av förståelse kring hydraulik samt svetskunskaper. Befattningen kräver körkort B

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda möjlighet att utvecklas och växa i det lilla företagets arbetssätt och det stora företagets möjligheter. Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex. friluftsliv eller konst.

Övrig information
Stationeringsort Kiruna.
Körkort lägst B.
Skiftform: Dagtid även skift kan bli aktuellt. Du erbjuds ledigt röda dagar och klämdagar

Välkommen in med CV samt personligt brev senast 2019-10-31

Har du frågor om tjänsten, kontakta produktionschef Peter Degerbjörk: 0980-685 05.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Personalansvarig
Erika Taube, 072-70 71 816

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Degerbjörk
Telefon 0980-685 05
Email Mejla Peter Degerbjörk
Område Kiruna
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lkab.com/sv/karriar/lediga-jobb/lediga-jobb-fran-talentlink/jobbsidor/LKAB02515/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget / verksamheten
LKAB Mekaniska är en av Malmfältens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Via helhetslösningar hjälper vi kunder att öka effektiviteten och lönsamheten genom att exempelvis erbjuda underhålls- och serviceavtal.

LKAB Mekaniska är den del av Division Specialprodukter som levererar strategiska tjänster och produkter som används inom LKABs kärnverksamhet – brytning och förädling av järnmalm – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB.

Divisionens externförsäljning ökar resursnyttjandet, genererar ökade intäkter och innovation samt stärker varumärket på en internationell marknad. Närmare 700 anställda i 11 länder genererar en omsättning om ca 4,5 MDRSEK.