Maskinoperatör till LKAB Mekaniska

Maskinoperatör till LKAB Mekaniska

Om tjänsten
LKAB Mekaniska har en spännande framtid framför sig och vi genomgår en stor tillväxtfas. Vill just du vara med på den resan?

Vi söker nu maskinoperatörer till vår egen fina verkstad. I ditt arbete som maskinoperatör deltar du med din kompetens vid manuellt styrda svarv och/eller fräs, alternativt CNC styrda maskiner. Arbetsuppgifterna kommer att variera. Vi utför våra uppgifter enligt våra egna arbetsrutiner, instruktioner och riktlinjer som garanterar säkert och effektivt genomförande. Därför är det viktigt att du som söker har ett högt säkerhetstänk.

Dina kvalifikationer
Du har verkstadsutbildning från gymnasiet eller motsvarande erfarenheter förvärvade på annat sätt. Du har svarv- och fräs utbildning. Det är meriterande med en utbildning inom CNC, men erfarenhet smäller lika högt. Du kan läsa ritningar och har erfarenhet av verkstadsmiljön.

Är du en noggrann och strukturerad person så är detta rätt tjänst. Är du social och har lätt för att lära kommer du att passa perfekt. Trivs du med att arbeta i tätt samarbete med dina kollegor, men också att ta mycket eget ansvar är denna arbetsplats något för dig!

Vi söker dig som verkligen har viljan att utvecklas och vi kommer ge dig möjlighet till kompetenshöjning. Att du har ett service- och säkerhetstänk tar vi för givet. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.
Befattningen kräver B-körkort.

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda möjlighet att utvecklas och växa l i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter. Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstider är dagtid, men skiftgång kan förkomma. Du är ledig röda dagar och vissa klämdagar.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Robert Nyberg 070-34 84 512 eller Oscar Grundström (Fm) FM 073-80 53 659

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Personalansvarig Erika Taube, 072-70 71 816

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Robert Nyberg
Telefon 070-34 84 512
Email Mejla Robert Nyberg
Område Kiruna
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Industri & Anläggning, Maskinarbete, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lkab.com/sv/karriar/lediga-jobb/lediga-jobb-fran-talentlink/jobbsidor/LKAB02518/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget / verksamheten
Om företaget / verksamheten: LKAB Mekaniska är en av Malmfältens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning.
Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Via helhetslösningar hjälper vi kunder att öka effektiviteten och lönsamheten genom att exempelvis erbjuda underhålls- och serviceavtal.

LKAB Mekaniska är den del av Division Specialprodukter som levererar strategiska tjänster och produkter som används inom LKABs kärnverksamhet – brytning och förädling av järnmalm – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB.

Divisionens externförsäljning ökar resursnyttjandet, genererar ökade intäkter och innovation samt stärker varumärket på en internationell marknad. Närmare 700 anställda i 11 länder genererar en omsättning om ca 4,5 MDRSEK.