Bergarbetare med fokus på diamantborrning till Berg & Betong

Bergarbetare med fokus på diamantborrning till Berg & Betong

Om företaget / verksamheten
LKAB Berg & Betong är en ledande koncern med fullservicelösningar för gruv- och anläggningsindustrin. Vi levererar en helhet baserad på erfarenhet och spetskunskap. Vi utför bergförstärkning och ortdrivning i LKAB:s underjordsgruvor samt förädlar gråberg till grus och makadam. Idag är vi världens största producent av sprutbetong.
Verksamheterna finns i huvudsak i Kiruna- och Gällivare kommun.
Vår största kund är LKAB där vi utför majoriteten av allt bergförstärkningsarbete. Vi levererar också bergförstärkning till det Lundin Mining-ägda Zinkgruvan i Askersund.

Om tjänsten
LKAB Berg & Betong står inför en spännande utvecklingsresa. Under 2020 fortsätter vi vår expansionsresa och till hösten påbörjar vi prospekteringsborrning under jord i SUM testgruva. Vi söker därför 2 st borrare som ska arbeta med undersökningsborrning och leverera rådata i form av borrkärnor. Arbetet omfattar borrning med helhydraulisk diamantborrmaskin.

Du anställs som bergarbetare inom LKAB Berg & Betong, därför kan det även i framtiden bli aktuellt med andra arbetsuppgifter så som bultning, laddning eller borrning.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet från Kärnborrning/Diamantborrning, känsla för berget och maskinkännedom. Arbetet ställer krav på ett stort engagemang, nytänkande och ansvar samt ett säkerhetstänk. Du trivs med att arbeta självständigt och målinriktat under ett ledarskap där du får ta stort eget ansvar.
Befattningen kräver B-körkort

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med god stämning där du kan känna ett stort engagemang.
Du får ta del av koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård. Ta chansen till bred kompetensutveckling i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter.

Övrig information
Ort: Kiruna
Arbetstider: Skiftgång, 7/7 (K4 skift)

Välkommen in med din ansökan senast 2020-08-09

Vid frågor om tjänsten kontakta Gruppchef Christopher Wikman, +46 706903534 eller HR Business Partner Erika Taube: erika.taube@lkab.com
Mer info
Kontaktperson Christopher Wikman
Telefon 0706903534
Område Kiruna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (2 dagar kvar)