Sprängämnesarbetare/chaufför

Sprängämnesarbetare/chaufför

Om företaget / verksamheten
LKAB Kimit är en av Sveriges största enskilda sprängämnestillverkare och står för cirka en tredjedel av Sveriges totala produktion. Totalt tillverkar Kimit mer än 20 000 ton sprängämnen varje år, vilket motsvarar en produktionstakt om cirka 70 ton per dag. All tillverkning sker i den egna fabriken i Kiruna.
En viktig del inom LKAB Kimit är även utveckling av sprängämnesprodukter för att stödja LKAB koncernens verksamhet samt utveckling och tillverkning av laddfordon.

Om tjänsten
Vi söker vikarier till Kimits logistikenhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med lastbil transportera sprängämnen till våra kunder i Malmberget, Svappavaara och Kiruna. Det innebär att du kommer få möjlighet att både färdas efter vägarna och köra under jord. Vilket gör körningarna mer varierande. I tjänsten ingår även lagerhantering. Skiftformen är dagtid inklusive helgarbete var tredje vecka samt ledigvecka

Dina kvalifikationer
Arbetet ställer krav på din samarbetsförmåga, noggrannhet samt en förmåga att arbeta säkert. Du är van att arbeta självständigt och trivs med att ta eget ansvar. Tjänsten kräver C-körkort samt YKB. Det är meriterande om du har hjullastarbehörighet och ADR-utbildning.

Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö.

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda möjlighet att arbeta i det lilla företaget med storföretagets förmåner. Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information
Du är välkommen att skicka in både personligt brev och CV senast 2020-02-14. Kontakta produktionschef Maja Krutrök 0980-535 50 för mer information om tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Maja Krutrök
Telefon 0980-535 50
Område Kiruna
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (26 dagar kvar)